'Güllerin Savaşı' Gelecek Sezon da Devam Edecek!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Güllerin Savaşı ile ilgili gelen bir haber doğrultusunda gelecek sezon yayınlanmayacağı yönünde haberler çıkmıştı.

Ancak son gelen bilgilere ve Armağan Çağlayan'ın attığı tweet'e de bakıldığı zaman dizinin gelecek sezonda kaldığı yerden devam edeceği görülüyor. Çağlayan, dizinin yeni sezonda da devam edeceğini açıkladı.

Güllerin Savaşı yepyeni bölümleriyle her Cumartesi 20:00'da Kanal D'de.

25065678.jpg

Devam etmemeli bence yani tadında kalmalı ama ben bitmeyeceğini düşünüyordum zaten Medyapım bu :F

Armağan Çağlayan'ın hangi dediği doğru çıkmış bu zamana kadar? :)

Bence de bitmeliydi, ama Kanal D'nin tutturabildiği nadir işlerden biri olduğu için hemen bırakmak istemedi galiba. Sevenleri için iyi bir haber, ama yeni sezonda nasıl bir yola girecekler acaba?

Ben devam edip yaz sonunda biter diye düşünüyorum.

Ben devam edeceğini sanmıyorum. Armağan Çağlayan yine yanılır. :)
Şu da var tabii. Şimdi dizi bitecek dese sezon sonuna kadar daha çok bölüm var dizinin reytingleri düşebilir. Seyircinin gazını alıyor yani. :) Yanlış anlaşılmasın dizi bitsin diye sevinmiyoruz ama bu haberin kaynağı sağlam hem Kanal D seneye 4 reytingli dizi ile yola devam etmez. Atv olsaydı olabilirdi belki. :)

Kanal D'nin gözü tekrar birincilikte, zirveyi ele geçirmek için FOX ve Star'dan daha reytingli dizi yapmak zorunda. :)

Niye sevmeyeyim canım bundan çok daha kaliteli olan Adını Feriha Koydum'u finaline kadar izlemişliğim vardır. :)
yaaa gerçekten ferihayı izledinmi allah allah ne bileyim senin
bu tür dizileri sevmediğini düşünüyordum şaşırdım ya sende böyle
türk dizisi izleme tipi yok ne bileyim ben:F:F