Kanal D Güllerin Savaşı - Dizi Yorumları

Aynen. :F
Farkında mısın bu konuda da artık yorum atmıyoruz. :(
Eskiden dizi yayınlanırken konuşuyorduk buradan. :(
Ben diziyi izlemeyi bıraktım ondan dolayı yazmıyorum. :) Ama iddialı bölümlere bakarım. Nasılsa dizi biter izlemeye gerek duymuyorum artık.

Kaç haftadır bakmıyorum diziye az önce sonuna denk geldim olaylar olaylar maşallah. :D

Gülrü ve Cihan evleniyor haftaya Cihan da Ömer'e silah çekiyor dizi güzelleşmiş kaçırdığım bölümleri izleyip diziye devam etsem mi acaba :D

Dünkü bölüm çok iyiydi cidden. Özellikle son sahnede, Cihan'ı akıl hastanesine götürmeye çalışırlarken, tüylerim diken diken oldu. Baya etkilendim. Cihan'ı öyle görünce fena oldum ya müthiş bir oyunculuk sergiliyor Sercan Badur, helal olsun. Canan Ergüder ve Damla Sönmez de müthiş oynuyorlar. Dün Barış Kılıç da çok iyiydi, ilk defa Ömer'in duygularını bu kadar açığa çıkardı. Hep sakin bir oyunculuğu vardı, dün patlama yaşadı o da.

Ömer, Cihan'ı götürmelerine engel olacak gibi. Haftayaki bölümü bekliyorum merakla. :)

Az önce yengemlerde 1 saatlik süreci izledim dizi harika olmuş gözümü alamadım @Bully yarın yükselir bayağı olaylıydı :D

Az önce yengemlerde 1 saatlik süreci izledim dizi harika olmuş gözümü alamadım @Bully yarın yükselir bayağı olaylıydı :D
:D Gülrü'nun babası öldükten ve Gülrü ile Cihan öldükten sonra tempo baya arttı, dizi güzel gidiyor şu an. :D

Yahu bu Yonca'dan korkulur şimdi de Taner'in babasına yazıyor. :F

Bölüm fena değildi, tempo biraz düşüktü ama.

Gülrü ve Cihan boşanmadılar oh olsun Gülfem cadısına. :A Ömer dayanamadı artık ve Gülru'yı kaçırdı güzel bitti bölüm. :D

Ömerden Beklenmedik hareket dizideki heyecanı artıracaktır.:)
Iyi reytingler alacağız inşallah.:)

Ortalama bir bölümdü yüzleşmelerin oldugu bölüm daha iyi olabilirdi cahideyenin direk bayılması saçmaydı sonunu hiç begenmedim

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy