Kanal D Güllerin Savaşı - Dizi Yorumları

Süper olmuş fragman. :D

Gülrü fena basıyor Ömer'le Gülfem'i. :D Bundan sonra da güzel bölümler bekliyor olacak bizi. :)

Harika bir bölüm yine. :)

Gülfem tam bir entrika kraliçesi ya kızları sokağa atmayarak hem Gülrü'yu ezdi hem de Ömer'in takdirini kazandı. :D

Ama Ömer 300 bin TL'yi basıp Gülrü'nün babasını kurtaracak vay arkadaş ne aşkmış :D

Sonunda Yener'in Mebrure'yi dolandırdığı ortaya çıktı. Yener baya iyi rol yapıyor ama. :D

Gülrü-Ömer aşkı yeni başlamıştı halbuki çabuk ayrılıyorlar. Hele bir de Gülrü, Ömer'le Gülfem'i öpüşürken görecek ipler iyice kopar artık.

Gülfem 1 numara gerçekten aslında kadın çok şey istemiyor sadece ömerin aşkını ve cihanın iyileşmesini ve gülru takıntısını yenmesini...
Gülfemle ömer bence çok yakışıyor gülruyu ben bu dizi başlamadan önce dedim kız itici geliyor bana diye ve hala da öyle...gülfem olmasa bu dizi çekilmez nokta.

Ben Gülrü'cuyum ama. :ppp:

Hangi sahne yapılıyor fotoshopta :D
:Dya hani gülruyla ablasını çekmişti ya kız mutfaktayken gemiyle karşıya gittiklerini ömeri sevdiğini söylemişti ablasına gülru sonra bu video gülfemin eline geçmişti ve o da koz olarak kullanmıştı.Sonra da gülrunun fanfinisiyle konuşmuştu evladım sen fotoshop diye bir şey duymadın mı demişti:D

Yokluğumuz nasıl belli oluyor. :(
@denizz19 inanamıyorum, ilk günün heyecanı yok bu sayfada, birazdan rüzgar külleride uçuracak...

Fragmanı gördüğüm zaman bayağı beğendim o yüzden bu bölümü izledim sonlara doğru Gulfem tecavüze uğradı :A diziyi toparlayin demiş kanal o yüzden iyi koz yapmışlar total bile uçar :A

Dizi son iki haftadır biraz sıkıcı ilerliyordu.
Dizi bölüm itibariyle durağandı fakat dizinin sonu süperdi. Akif Gülfem'e tecavüz etti. 😱 Bu bölümü iyiydi. :)
Fragman bomba olacaktır diye düşünüyorum. :Z