Hayır yok hiçbir fragmanda mebrure yoktu zatenMobilden girdiğim için fragmani göremiyorum mebrurem varmi![]()
![]()
Hayır yok hiçbir fragmanda mebrure yoktu zatenMobilden girdiğim için fragmani göremiyorum mebrurem varmi![]()
![]()
Ayol bari kıyıya köşeye koyaylardi dizide masumiyeti temsil eden oHayır yok hiçbir fragmanda mebrure yoktu zaten![]()
o kızı sevmiyorum gülfem bir numara.Gülfemin aslında bir ömerle birlikte olmak bir de cihanın iyileşmesini istiyor...
Gülfem entrika kraliçesi ya.o kızı sevmiyorum gülfem bir numara.Gülfemin aslında bir ömerle birlikte olmak bir de cihanın iyileşmesini istiyor...
o kadının evladımmmmm demesi çok hoşuma gidiyor ailecek gülüyoruz sahnelere sen hiç fotoshop denilen şeyi duymadın mı telefonlarda bile yuapılıyor lu sahneGülfem entrika kraliçesi ya.![]()
Ben Gülrü'cuyum ama.o kadının evladımmmmm demesi çok hoşuma gidiyor ailecek gülüyoruz sahnelere sen hiç fotoshop denilen şeyi duymadın mı telefonlarda bile yuapılıyor lu sahne![]()
Ben Gülrü'cuyum ama.
Hangi sahne yapılıyor fotoshopta![]()
Tecavüz etmedi tecavüze yeltendi.Dizi son iki haftadır biraz sıkıcı ilerliyordu.
Dizi bölüm itibariyle durağandı fakat dizinin sonu süperdi. Akif Gülfem'e tecavüz etti. 😱 Bu bölümü iyiydi.
Fragman bomba olacaktır diye düşünüyorum.![]()
Aynen.Gülfem'in bağırması çok komikti.![]()