o3 Medya'ya göre zayıf görünüyor.
Çok beğendim tanıtımı Farah süperr görünüyor Berklede uyumları süper kesin izlicem bu diziyi
Elçin olsa izleyecektim şimdi izlemem
@Yiğitt Ayıp ettiniz kıza , Kanal D i bu dizi için seçiyor ve siz ona vermeyip bu kanı çekilmiş öcü suratlı Feraha verdiniz
Yıldızlar Şahidim'e benzettim tutmayacak kesin.
Oha. Fragman şahane. Valla film tadında ki zaten Çağan Irmak var yani. Ama dizide Unutursam Fısılda havası var buram buram.
Güzel ama ki iddialı değil.
Zaten bu başrollerle olmaz. O kız en fazla 2. kız olur, aynen Hazar Ergüçlü gibi başrole yetersiz.
Güzel ama ki iddialı değil.
Zaten bu başrollerle olmaz. O kız en fazla 2. kız olur, aynen Hazar Ergüçlü gibi başrole yetersiz.
Yeni fragman çok iyi olmuş. Çağan Irmak kalitesiyle güzel bir dizi geliyor belli.Bence de Unutursam Fısılda ya benziyor ama gelelim ki fragman çok kötü aşırı hem de
İzleyeceğim deyip 2-3 bölüm sonra bırakma da.Yeni fragman harika olmuş, diziyi izleyeceğim netleşti. Merakla bekliyorum.
Yeni fragman çok iyi olmuş. Çağan Irmak kalitesiyle güzel bir dizi geliyor belli.
Benim hangi diziyi izleyip de bıraktığım görülmüş?İzleyeceğim deyip 2-3 bölüm sonra bırakma da.
Poyraz Karayel başlamadan önce ölümüne savunup birkaç bölüm izledikten sonra bırakman ve hala izlememiş olmanı ne çabuk unuttun.Benim hangi diziyi izleyip de bıraktığım görülmüş?
VS'yi söyleyeceksen mecburi bıraktım, yoksa 16 bölüm boşuna izlemezdim herhalde.
Forumdakilere 7-8 reyting alacak dediğimde benimle dalga geçiyorlardı, ben direnip diziyi tutturdum. Herkes şok olmuştu, bu daha önemli.Poyraz Karayel başlamadan önce ölümüne savunup birkaç bölüm izledikten sonra bırakman ve hala izlememiş olmanı ne çabuk unuttun.
Yeni fragman çok iyi olmuş. Çağan Irmak kalitesiyle güzel bir dizi geliyor belli.
Valla sen bayağı hızlısın biter bence.Forumdakilere 7-8 reyting alacak dediğimde benimle dalga geçiyorlardı, ben direnip diziyi tutturdum. Herkes şok olmuştu, bu daha önemli.İzin aldığımda Poyraz'ı izlemeyi düşünüyorum şahsen ama 1 ayda biter mi orası sıkıntı.
Vazgeçtim, kitap okuyarak geçirip yabancı dizi izleyeceğim.Valla sen bayağı hızlısın biter bence.
Bu dizi Çukurdere'yi sollamaktan beter edecek harika görünüyor.Fena değil.
Öf ne halin varsa gör.ssVazgeçtim, kitap okuyarak geçirip yabancı dizi izleyeceğim.
Bu dizi Çukurdere'yi sollamaktan beter edecek harika görünüyor.Gerçi o dizi daha kanal bulacak.
Sanki benim planımmış gibi keyif aldımVazgeçtim, kitap okuyarak geçirip yabancı dizi izleyeceğim.
Bir tarafta Çağan Irmak var diğer tarafta Hamdi Alkan. Hangisinin daha kaliteli olacağı net.atv'de olursa sollasın.Erkek roller kötü Berkay dışında.
Öyle çok sarmamıştı kanka beni. Dexter'ı yeniden izlemek, Prison Break'ı yeniden izlemek istiyorum. Aynı zamanda Friends'i de 3 sezon ilerletmek. 8 kitap da hedefim.Sanki benim planımmış gibi keyif aldımST izliyordun (yanlış hatılamıyrsam) devam edersin umarım hatta onla başla
Bari yeni dizilere başlasaydınÖyle çok sarmamıştı kanka beni. Dexter'ı yeniden izlemek, Prison Break'ı yeniden izlemek istiyorum. Aynı zamanda Friends'i de 3 sezon ilerletmek. 8 kitap da hedefim.
PB izleyeli 3 yıl, Dexter izleyeli 2 yıl oldu. Özledim bence.Bari yeni dizilere başlasaydınİzlediklerini bi dah izlemek
Hepsinin finallerini yayınlandıktan 24 saat sonra izledim ama hiç bi bölüü dahai açıp izlemedimPB izleyeli 3 yıl, Dexter izleyeli 2 yıl oldu. Özledim bence.
Dexter'ı iki aya yayıp izlemiştim, harikaydı. Her bölümü ayrı muhteşemdi, Prison Break da yine çok iyiydi, heyecanı hiç bitmeden...Hepsinin finallerini yayınlandıktan 24 saat sonra izledim ama hiç bi bölüü dahai açıp izlemedimGerçi Dexter değiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?