aslında dizide mutlaka kendime bir titrek ayten bulurum ama konu pek sarmadı beni tarihi diziler muhteşem yüzyılla birlikte bitmeliydi3te mi kaçtıydın. O zaman ilk bölüme dayanırsın
aslında dizide mutlaka kendime bir titrek ayten bulurum ama konu pek sarmadı beni tarihi diziler muhteşem yüzyılla birlikte bitmeliydi3te mi kaçtıydın. O zaman ilk bölüme dayanırsın
3te mi kaçtıydın. O zaman ilk bölüme dayanırsın
@destere nin hevesini kaçırma zaten yer cücesi @xemrexxx kötülemeye gelecekilk iki sezon tıfıl nazif ve kenana rağmen, feride, titrek ayten ,songül ve ihtiyar nazif hatrına katlandım diziye son sezon ihtiyarda ölünce terkettim
işin içine fazla aksiyon karışırsa zaten hiç çekilmiyor
Aslında fantastik hikayelerle süsleseler güzel olur ama nerdeeee?aslında dizide mutlaka kendime bir titrek ayten bulurum ama konu pek sarmadı beni tarihi diziler muhteşem yüzyılla birlikte bitmeliydi
Haftaya napıcak bakalım. Kanal d dizileri kötülenmez. Tiwtterdan kimin neyini şey edip bulup serecek önümüze
Aslında fantastik hikayelerle süsleseler güzel olur ama nerdeeee?
Haftaya napıcak bakalım. Kanal d dizileri kötülenmez. Tiwtterdan kimin neyini şey edip bulup serecek önümüze
size gud nayt
Bende luciye bakıcam. TWDni cmtsye kadar bulrum(heralde)size gud nayt
daha zamanım varken this is us izlemek üzere şimdilik kayboluyorum aranızdan
Cicili bicili rüyalar sana ne zaman uyursan artıksize gud nayt
daha zamanım varken this is us izlemek üzere şimdilik kayboluyorum aranızdan
3te mi kaçtıydın. O zaman ilk bölüme dayanırsın
aslında dizide mutlaka kendime bir titrek ayten bulurum ama konu pek sarmadı beni tarihi diziler muhteşem yüzyılla birlikte bitmeliydi
Allah sohbetinizi arttırsın
Şarkıları ilgi görüyordu diyordu o haberde. Reytingle ilgili bir şey yoktu.Vah vah, demek Farah'ın dizisi de erken final yapabiliyormuş. çok büyük ilgiyle izlenilen dizi değil miydi bu sanki bir haberde böyle yazılmıştı.
Hhahaha Aaa dün senide Jessica karar mesajlarımızda hep ekledim cnm Cumartesi akşamı 1.bölümler izlenecek unutma @destere @ForumdashAllah sohbetinizi arttırsın
Hiç demiyor izleyip izlemiceni @Harunnn60Hhahaha Aaa dün senide Jessica karar mesajlarımızda hep ekledim cnm Cumartesi akşamı 1.bölümler izlenecek unutma @destere @Forumdash
Aaa izleyecek bana demişti Ama yine dün gece etiketlerime bakmamış burada ışınlanmıs @Harunnn60Hiç demiyor izleyip izlemiceni @Harunnn60
Yine oyalayacakAaa izleyecek bana demişti Ama yine dün gece etiketlerime bakmamış burada ışınlanmıs @Harunnn60
Aaa şu avatarınıda değiştir yaaa tuhaf tuhaf bakıyor kötü oluyorumYine oyalayacak
Hormonların mı çoşuyorAaa şu avatarınıda değiştir yaaa tuhaf tuhaf bakıyor kötü oluyorum