'Gülizar' Final Yapıyor!

3te mi kaçtıydın. O zaman ilk bölüme dayanırsın:A

ilk iki sezon tıfıl nazif ve kenana rağmen, feride, titrek ayten ,songül ve ihtiyar nazif hatrına katlandım diziye son sezon ihtiyarda ölünce terkettim :)

işin içine fazla aksiyon karışırsa zaten hiç çekilmiyor :)
@destere nin hevesini kaçırma zaten yer cücesi @xemrexxx kötülemeye gelecek :A

Kenanı bu akşamkı salı başlayacak sanıyordu sırf kötülemeye gelmiş ama haftaya olduğunu anlayınca kaçmış :A :A :A

aslında dizide mutlaka kendime bir titrek ayten bulurum ama konu pek sarmadı beni tarihi diziler muhteşem yüzyılla birlikte bitmeliydi :)
Aslında fantastik hikayelerle süsleseler güzel olur ama nerdeeee?

Kenanı bu akşamkı salı başlayacak sanıyordu sırf kötülemeye gelmiş ama haftaya olduğunu anlayınca kaçmış :A :A :A
Haftaya napıcak bakalım. Kanal d dizileri kötülenmez. Tiwtterdan kimin neyini şey edip bulup serecek önümüze:A

Vah vah, demek Farah'ın dizisi de erken final yapabiliyormuş. :A çok büyük ilgiyle izlenilen dizi değil miydi bu sanki bir haberde böyle yazılmıştı. :D

Güzel diziydi, reytingleri de kötü değildi Ab grubunda 4+ aldı en son devam edebilirdi

3te mi kaçtıydın. O zaman ilk bölüme dayanırsın:A

aslında dizide mutlaka kendime bir titrek ayten bulurum ama konu pek sarmadı beni tarihi diziler muhteşem yüzyılla birlikte bitmeliydi :)

Allah sohbetinizi arttırsın :) :) :)