habere üzülmedim başoğlanı yanlış seçmişlerdi konuda bilindik bir diyara doğru gidiyordu orjinal bir konu ve yanında iyi oyuncularla farahımı başka bir dizide görmek isterim@destere Senin adına sevindim seni kurtarmış olduk diziden
Kenanı izleyeceksin değilmihabere üzülmedim başoğlanı yanlış seçmişlerdi konuda bilindik bir diyara doğru gidiyordu orjinal bir konu ve yanında iyi oyuncularla farahımı başka bir dizide görmek isterim
ilk bölüme bakarım devamını ilk bölüm belirlerKenanı izleyeceksin değilmi
Harem odaları olmaz yalnız Muhteşem gibiilk bölüme bakarım devamını ilk bölüm belirler
bu tarihi dizilerden bayağı bunaldık aslında konu pek beni sarmadı gibi yinede ilk bölüme bakacağımHarem odaları olmaz yalnız Muhteşem gibi
Aksiyonu bol olacak gibi Ertuğrulum gibi
Kenan ve Çetin bey için izlersin @Forumdashbu tarihi dizilerden bayağı bunaldık aslında konu pek beni sarmadı gibi yinede ilk bölüme bakacağım
Keşke ertugruldan bahsetmeseydin ertugrul dediğin için yumusatarak konusmuş seni kırmamak için @destereKenan ve Çetin bey için izlersin @Forumdash
ilk bölüme göz atıp tüyeceğim zaten oyuncular iyi olmasına rağmen konu artık baydı gibiKeşke ertugruldan bahsetmeseydin ertugrul dediğin için yumusatarak konusmuş seni kırmamak için @destere
aksiyonu hiç sevmem aksiyonu düşük gerilim ve heyecanı yüksek olmalıBen aksiyon açısından dedim @destere İzler bence bu diziyi bir ecünnü bulur elbet kapılacak
Entrika olacaktır elbetilk bölüme göz atıp tüyeceğim zaten oyuncular iyi olmasına rağmen konu artık baydı gibi
aksiyonu hiç sevmem aksiyonu düşük gerilim ve heyecanı yüksek olmalı
Buldugu ecünnü yokluktan derBen aksiyon açısından dedim @destere İzler bence bu diziyi bir ecünnü bulur elbet kapılacak
Bence de hiç bulaşma artık türk dizilerine Ne guzel sıyırmışssın kendini @Çiğdem- e bakma utanmasa sözü önercek sanailk bölüme göz atıp tüyeceğim zaten oyuncular iyi olmasına rağmen konu artık baydı gibi
aksiyonu hiç sevmem aksiyonu düşük gerilim ve heyecanı yüksek olmalı
başladıklarımda gitmiyor bir türlü hepsini üç beş bölüm sonra terketmişim artık bünye kaldırmıyor yerli diziyiBuldugu ecünnü yokluktan der
Bence de hiç bulaşma artık türk dizilerine Ne guzel sıyırmışssın kendini @Çiğdem- e bakma utanmasa sözü önercek sana
başladıklarımda gitmiyor bir türlü hepsini üç beş bölüm sonra terketmişim artık bünye kaldırmıyor yerli diziyi
Aaa Kenanı izleme diyor 😱😱😱 Azraillerden birisi Forumdashın vucuduna girmişBuldugu ecünnü yokluktan der
Bence de hiç bulaşma artık türk dizilerine Ne guzel sıyırmışssın kendini @Çiğdem- e bakma utanmasa sözü önercek sana
Ay yapımdan vazgeçme yine de sen Mesela Şahsiyet dizisi yapıyorum. Tam bizlik @Çiğdem- son önerimbaşladıklarımda gitmiyor bir türlü hepsini üç beş bölüm sonra terketmişim artık bünye kaldırmıyor yerli diziyi
416 olabilir o da kendine yeni bir vücut arıyorduAaa Kenanı izleme diyor 😱😱😱 Azraillerden birisi Forumdashın vucuduna girmiş
Kenan onun tarzı değil. KARADAYI da bile ittire kaktıra izledi Feride orasını burasını açmadiği için adam 2.sezonda terk etti sanırım diziyiAaa Kenanı izleme diyor 😱😱😱 Azraillerden birisi Forumdashın vucuduna girmiş
Ben şu kalp krizi geçiren küçük çocugum @Çiğdem- kalbim durdugu için ruhum da yok416 olabilir o da kendine yeni bir vücut arıyordu
416 olabilir o da kendine yeni bir vücut arıyordu
Karadayı 3.sezon Mafyaya girince destere kaçtıKenan onun tarzı değil. KARADAYI da bile ittire kaktıra izledi Feride orasını burasını açmadiği için adam 2.sezonda terk etti sanırım diziyi
ilk iki sezon tıfıl nazif ve kenana rağmen, feride, titrek ayten ,songül ve ihtiyar nazif hatrına katlandım diziye son sezon ihtiyarda ölünce terkettimKenan onun tarzı değil. KARADAYI da bile ittire kaktıra izledi Feride orasını burasını açmadiği için adam 2.sezonda terk etti sanırım diziyi
işin içine fazla aksiyon karışırsa zaten hiç çekilmiyorKaradayı 3.sezon Mafyaya girince destere kaçtı
Karadayı 3.sezon Mafyaya girince destere kaçtı
3te mi kaçtıydın. O zaman ilk bölüme dayanırsınilk iki sezon tıfıl nazif ve kenana rağmen, feride, titrek ayten ,songül ve ihtiyar nazif hatrına katlandım diziye son sezon ihtiyarda ölünce terkettim
işin içine fazla aksiyon karışırsa zaten hiç çekilmiyor