Dahil olduğunu biliyorum dün denk geldim hattaSizin Kösem'de öve öve bitiremediğiniz Çağan Efe Ak da kadroya dahil oldu, bu da ilk skeci. Artık sizi de her cuma Show TV'ye bekliyoruz.@xemrexxx @ozgur2113 @Bully
Dahil olduğunu biliyorum dün denk geldim hattaSizin Kösem'de öve öve bitiremediğiniz Çağan Efe Ak da kadroya dahil oldu, bu da ilk skeci. Artık sizi de her cuma Show TV'ye bekliyoruz.@xemrexxx @ozgur2113 @Bully
Senin dün denk geldiğini nereden bileyim, görünce haber vereyim dedim işte.Dahil olduğunu biliyorum dün denk geldim hatta![]()
Biliyorsun diye birşey söylemedim zatenSenin dün denk geldiğini nereden bileyim, görünce haber vereyim dedim işte.![]()
Zaten o bağırması meşhur safoz.Doğa Rutkay ikide bir bağırıp skeci bölüyor. Gitsin Güldür Güldür'e dönsün yoksa sinirim bozulacak.@mrt-06
Yani izleyicilerin alkışlarına zor katlanırken bir de bağırıp duruyor. Gitsin Güldür Güldür'de istediği kadar bağırsın ama çocuklarımızı bölüp durmasın.Zaten o bağırması meşhur safoz.![]()
Ben seni 10 parçaya bölecem yılan.Yani izleyicilerin alkışlarına zor katlanırken bir de bağırıp duruyor. Gitsin Güldür Güldür'de istediği kadar bağırsın ama çocuklarımızı bölüp durmasın.![]()
Sevdiğim oyuncular var ama bir kısmının çocuklardan özel derse ihtiyacı var. Bari gelecek hafta Zerrin'im konuk olsun da bağırsa bile bir şekilde katlanırız.Ben seni 10 parçaya bölecem yılan.Çocuklar oyunculuk öğrensinler işte.
![]()