Show Güldüy Güldüy Show | Genel Sohbet Konusu

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,279
Puanı
1,060
13445678_296241584045011_3166419537758425888_n.png

Show TV'de bu akşam yepyeni bir program başladı.

Sunuculuğunu Ezo Sunal'ın üstlendiği 'Güldüy Güldüy Show'un kadrosunda Berat Efe Parlar, Beren Gökyıldız, Melisa Giz Cengiz, Ceren Reis, Alp Akar, Yusuf Batuhan Kıraç, İhsan Berk Aydın, Efe Aydın, Melis Kara, Alperen Efe Esmer, Esat Polat Güler, Berke Mutlu, Defne Erşen, Gülse Göçer, Mert Erdoğdu, Sarp Doruk Kayan, Nehir Gökdemir, Kadir Toprak Karaman, Dora Dalgıç, İkra-İlknur Külahlıoğlu, Eda Döğer ve Zeynep Çelik yer alıyor.

Yapım ile ilgili tüm yorumlarınızı bu konu başlığı altında yapabilirsiniz.

Güldüy Güldüy Show, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Show TV'de!

Bazılarının yeteri kadar iyi olmadığına katılıyorum, ama kimse berbat değil. Hem ilk bölüm heyecanı da vardır, sonradan açılırlar. :)

Çok abartı oyunculuk yapanlar var içlerinde, ben Beren Gökyıldız'ı bekliyorum aslında. Hem neden normal skeçleri çocuklara uydurmuşlar ki? Yeni onların kaldırabilecekleri skeçler yazmak varken.

Şu an çıkan Bilal rolündeki çocuk iyiymiş @Aserat :X

Çok abartı oyunculuk yapanlar var içlerinde, ben Beren Gökyıldız'ı bekliyorum aslında. Hem neden normal skeçleri çocuklara uydurmuşlar ki? Yeni onların kaldırabilecekleri skeçler yazmak varken.

Şu an çıkan Bilal rolündeki çocuk iyiymiş @Aserat :X
Bazıları abartılı oynasa da bence yaşlarına göre iyi kaldırıyorlar, ama çözülmeyecek sorun değil. Bilal rolündeki çocuk bana abartılı geldi, ama dediğim gibi ilk bölüm heyecanı vardır. :)

Bu arada Beren Gökyıldız ilk skeçte vardı. Normalde bana biraz samimiyetsiz gelir, ama ilk skeç adına iyiydi. :X @MayısKralı

Bazıları abartılı oynasa da bence yaşlarına göre iyi kaldırıyorlar, ama çözülmeyecek sorun değil. Bilal rolündeki çocuk bana abartılı geldi, ama dediğim gibi ilk bölüm heyecanı vardır. :)

Bu arada Beren Gökyıldız ilk skeçte vardı. Normalde bana biraz samimiyetsiz gelir, ama ilk skeç adına iyiydi. :X @MayısKralı

Skeçin tamamını seyredemedim, orjinalinde çok sevdiğim bir skeç vardı bunuda tanıtımda görmüştüm bakalım nasıl yaptılar. :X

Ali Sunal ve Gül Sunal'ın Ezo Sunal'a destek vermek için izleyiciler arasında olması güzel olmuş. :X
Skeçin tamamını seyredemedim, orjinalinde çok sevdiğim bir skeç vardı bunuda tanıtımda görmüştüm bakalım nasıl yaptılar. :X

Onu en başta yaptılar zaten. :)

Şu ana kadar kadronun en iyileri Berat Efe Parlar ve Esat rolündeki ismini bilmediğim çocuk. Nedense onu Emir Berke Zincidi antipatiğine benzettim, ama değil galiba. Gerçekten oysa bile az önceki övgümü geri alabilirim, zor değil. :)
Kaçırdım demek. :( Nasıldı? :D
İşte onun büyük kısmını izlemedim. :X

İlk bölüm olduğunu bilmiyordum rastladım biraz. Büyüklerine göre çok daha iyi olduğu kesin. :A
Evet, en azından kanal değiştirmeme neden olmadı. :A

Aslında asıl versiyonda da sevdiğim oyuncular var, ama İnsanlar Alemi ve FOX'taki Güldür Güldür'ün tadı alamıyorum işte. :)

Beren'i bekliyordun, çıktı işte. :A @MayısKralı

Şu ana kadar kadronun en iyileri Berat Efe Parlar ve Esat rolündeki ismini bilmediğim çocuk. Nedense onu Emir Berke Zincidi antipatiğine benzettim, ama değil galiba. Gerçekten oysa bile az önceki övgümü geri alabilirim, zor değil. :)

Aslında asıl versiyonda da sevdiğim oyuncular var, ama İnsanlar Alemi ve FOX'taki Güldür Güldür'ün tadı alamıyorum işte. :)

FOX'takinden çok daha başarılar şuan bence ama FOXtakilerde iyiydi. :A Bağırsak suç bağırmasak suç :A

Organ skecinde kelime oyunlarından yapılmaya çalışan bazı şakaların komik olduğu söylenemez.

FOX'takinden çok daha başarılar şuan bence ama FOXtakilerde iyiydi. :A Bağırsak suç bağırmasak suç :A
Orada tam olarak "suç" demediler galiba, bir harfini değiştirdiler. :A

Doktor rolündeki çocuğu sevmedim :A

Organ skecinde kelime oyunlarından yapılmaya çalışan bazı şakaların komik olduğu söylenemez.

Orada tam olarak "suç" demediler galiba, bir harfini değiştirdiler. :A

Bende burda yazmak istemedim :A

Dünkü bölüm on numara beş yıldızdı. Özellikle Esad ve Efe çok iyi rol yapıyorlar. Gelecekleri açık gibi görünüyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,514
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem