- Reaksiyon puanı
- 13,228
- Puanı
- 1,060
Sen gulsene beceriksiz mi diyorsun 😱modeldigülşen çok alakasız
bir insan her konuda mükemmel olamaz o müzikte en iyisi ama oyunculuğunu bilemem.Sen gulsene beceriksiz mi diyorsun 😱
Yoo neden olamasın müzikte en iyisi değil burada hemfikir olmalıyız dabir insan her konuda mükemmel olamaz o müzikte en iyisi ama oyunculuğunu bilemem.
bu benim kişisel görüşümYoo neden olamasın müzikte en iyisi değil burada hemfikir olmalıyız daoyunculuğu da yapabilir kimler kimler yapıyor.
Kişisel görüşüne saygı duyarım ama bu gerçeği değiştirmez be Emrecim.bu benim kişisel görüşümsen katılırsın veya katılmazsın orası seni ilgilendirirayrıca kadın müziğin zirvesindeyken niye oyuncu olsun
gerçek ortada değişmez tabiiKişisel görüşüne saygı duyarım ama bu gerçeği değiştirmez be Emrecim.Neyse seviyorum seni kızma. 😉
Popüler albüm her dönem tutar. Önemli olan zor olanı başarmaktır. 😉 Sanırım laf kime gittiğini anladıngerçek ortada değişmez tabiiben de seni severim abi
anlamadım??Popüler albüm her dönem tutar. Önemli olan zor olanı başarmaktır. 😉 Sanırım laf kime gittiğini anladın
Sıla'ya getirmiştim. Bak Demet Akalın'da albüm yapıyor tutmuyor mu tutuyor elbet ama sadece belli dönem kalıcılığı yakalıyor ve bitiyor.anlamadım??o zaten tüm zorluklara rağmen şuan zirvede
ne yani sıla alternatif müzik mi yapıyor?Sıla'ya getirmiştim. Bak Demet Akalın'da albüm yapıyor tutmuyor mu tutuyor elbet ama sadece belli dönem kalıcılığı yakalıyor ve bitiyor.Gülşen söz yazarı ama o da pop müzik kalitesinde yani diğerlerinden çok fazla bir şeyi yok.
Alternatif müzik yapıyor tabi ki. Eğer öyle yapmıyor olsaydı albümde birçok şarkıyı kliplendirirdi.ne yani sıla alternatif müzik mi yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?