Gülşen - Bangır Bangır (2015) Albüm Kapağı ve Şarkı Listesi

Kral Pop yeni yayınladı muhtemelen yakın zamanda o ya da Dreamtürk yine yayınlar. Şuan yüklenmedi bir yere şarkı :D

http://skyradyo.com/ canlıya tıkla :D

1 saat tekrar çalınacakmış :D
Şimdi Show'daki haberi gördüm. Tamamını dinlemedim ama olmuş bu şarkı, Sezen Aksu kokuyor yalnız buram buram. :):)

Albümü sevdiğimi söylememe gerek yok herhalde :D
Şarkılarla ilgili kısa kısa yorumlar yapayım:

Bir Fırt Çek: Başı Irgalamaz Beni'ye benziyor ama genel olarak ondan daha farklı. Altyapısını çok beğendim sözler de tam Gülşen'in tarzına uygun. :D
Kara Liste: Sözlerine aşık oldum <3 Gülşen'in en sevdiğim tarzı bu hırslı ve aşık kadın, çok yakışıyor ona. :)
Dan Dan: Çok eğlenceli bir şarkı olmuş tatil beldelerinde, kulüplerde bol bol çalar herhalde :D
Ellerinden Öper: İlk dinlemeyle en sevdiklerim arasına girdi. Orta ritimli güzel bir aşk şarkısı. :)
Yıkım Kararı: Neden bilmiyorum ama pek ısınamadım bu şarkıya yine de güzel tabii, Gülşen'in sesi yeter :D Tarkan geldi aklıma dinlerken, onun sesine de çok yakışır gibi.
Büyük Hatırın Var: Ozan Çolakoğlu adı boşuna konulmamış, etkisi oldukça hissediliyor. Aranjeye bayıldım :)
Parti Kur Oy Vereyim: Adından bile ne kadar eğlenceli bir şarkı olacağı anlaşılıyor ki öyle de zaten :D
En Sevdiğim Yanlışım: Albümün favori slow'u :) Çok duygu yüklü bir şarkı Yıkım Kararı'ndaki eksiklik ne bilmiyorum ama bunda o eksiklik yok :D
Can Yeleği: Yine orta hızlı şarkılardan biri, sevdim bunu da :)

Son düzenleme:
Hepsini kısa kısa dinledim. İlk dinlemeyle vurulduğum şarkı olmadı ama hareketliler iyi gibi birkaç kez daha dinlenince güzelleşirler. :) Slowların ise hiçbirine ısınamadım. Nerede o Sakıncalı, Nazar Değmesin, Gel Çarem gibi slowlar. Şu bir gerçek Gülşen hareketli şarkılarda gittikçe kendine aşıyor ama slowlardaki iyi olma özelliğini kaybediyor gittikçe...

Baştan sona bir kez daha dinledim, slowlar (ya da hafif hareketliler) olmamış, bu düşüncem pek değişmeyecek gibi.

Hareketlilerden de çok çok iyi yok Bangır Bangır dışında.

Bu albümde de Gülşen en fazla üç klip çeker, at fava bekle. :):)

Baştan sona bir kez daha dinledim, slowlar (ya da hafif hareketliler) olmamış, bu düşüncem pek değişmeyecek gibi.

Hareketlilerden de çok çok iyi yok Bangır Bangır dışında.

Bu albümde de Gülşen en fazla üç klip çeker, at fava bekle. :):)
Bir Fırt Çek çok çok iyi gibi niye öyle dedin :D

ttnetmüzik en çok dinlenenler:
6- Bangır Bangır
16- Bir Fırt Çek
en çok indirilenler:
1- Bangır Bangır
4- Bir Fırt Çek
5- Kara Liste
7- Ellerinden Öper
8- Büyük Hatırın Var
9- Dan Dan
11- En Sevdiğim Yanlışım