Gülşen - Bangır Bangır 200 Milyon İzlenmeyi Aştı!

Güzel tabi Sila'nin en güzel sarkisi Kafa dir Kafa
müzik zevkim cok iyidir bu Saki sarkisina bir türlü isinamadim
Saki, Sıla'nın en derin anlamların yattığı şarkısıdır. Herkes dinler ama herkes etkilenmez. Müziğin ritmini içinde hissedebilmen lazım. O da her kula nasip olmaz.

Saki, Sıla'nın en derin anlamların yattığı şarkısıdır. Herkes dinler ama herkes etkilenmez. Müziğin ritmini içinde hissedebilmen lazım. O da her kula nasip olmaz.
Sarki güzel zaten müzigide hissediyorum ama biraz yavas bir sarki oldugu icin pek Kafa etkisi yapmasi bende, biraz hareketli sarkilar severim ben

Artık yüz milyonlarca tıklanan bir video klibimiz var.

Şarkı, klip ve Gülşen hakkında boşuna tartişilmiş
tek katıldığım nokta Netd'nin izlenme sayılarının abartı olması ama Türkiyenin en fazla abone sayısına ulaşan youtube kanalı. Ortalama bir şarkıda şöyle bir hesap yapın...abone sayısıyla kafadan 4 milyon izlenme garanti (her abone 1 kere tıklasa) otomatik oynatmalarla da 3-4milyon izlenme gelse. Mobilde Youtube önerisi olarak da cıksa 1-2 milyon buyrun 15milyona yakın izlenme oldu bile... Koskoca Gülşen uzun bi aradan sonra yeni albümüne klip çekmiş tabiki izlenir. Neden ucuz prodüksüyon santçısıyla kıyaslanıyor? Neyse karişik işler

şarkı bencede geçen yaz yılın şarkısıydı ama çok abartıldığını düşünüyordum halada öyle düşünüyorum ama diğer taraftan baktığımızda sonuçta türk şarkıcısı yabancı şarkıcılar gibi 200 milyon izlenme almış gurur duymamız lazım

ek olarak video yorumunu yabancılar ele geçirmiş gülşenin tarzı klib tm bir yabancı şarkıcı ve yabancı klibi gibi olmuş o havayı vermiş tüm dünyada klibi izleyince 200 çok normal birşey yorum kısmınıda yabancılar ele geçirmiş zaten dediğim gibi bu izlenmenin sırrıda orada yatıyor