Gülşen - Bangır Bangır 200 Milyon İzlenmeyi Aştı!

Güzel tabi Sila'nin en güzel sarkisi Kafa dir Kafa :A müzik zevkim cok iyidir bu Saki sarkisina bir türlü isinamadim :F
Saki, Sıla'nın en derin anlamların yattığı şarkısıdır. Herkes dinler ama herkes etkilenmez. Müziğin ritmini içinde hissedebilmen lazım. O da her kula nasip olmaz. :A

Saki, Sıla'nın en derin anlamların yattığı şarkısıdır. Herkes dinler ama herkes etkilenmez. Müziğin ritmini içinde hissedebilmen lazım. O da her kula nasip olmaz. :A
Sarki güzel zaten müzigide hissediyorum ama biraz yavas bir sarki oldugu icin pek Kafa etkisi yapmasi bende, biraz hareketli sarkilar severim ben :A

Şarkı, klip ve Gülşen hakkında boşuna tartişilmiş :X tek katıldığım nokta Netd'nin izlenme sayılarının abartı olması ama Türkiyenin en fazla abone sayısına ulaşan youtube kanalı. Ortalama bir şarkıda şöyle bir hesap yapın...abone sayısıyla kafadan 4 milyon izlenme garanti (her abone 1 kere tıklasa) otomatik oynatmalarla da 3-4milyon izlenme gelse. Mobilde Youtube önerisi olarak da cıksa 1-2 milyon buyrun 15milyona yakın izlenme oldu bile... Koskoca Gülşen uzun bi aradan sonra yeni albümüne klip çekmiş tabiki izlenir. Neden ucuz prodüksüyon santçısıyla kıyaslanıyor? Neyse karişik işler:T:

şarkı bencede geçen yaz yılın şarkısıydı ama çok abartıldığını düşünüyordum halada öyle düşünüyorum ama diğer taraftan baktığımızda sonuçta türk şarkıcısı yabancı şarkıcılar gibi 200 milyon izlenme almış gurur duymamız lazım :F :F :F

ek olarak video yorumunu yabancılar ele geçirmiş gülşenin tarzı klib tm bir yabancı şarkıcı ve yabancı klibi gibi olmuş o havayı vermiş tüm dünyada klibi izleyince 200 çok normal birşey yorum kısmınıda yabancılar ele geçirmiş zaten dediğim gibi bu izlenmenin sırrıda orada yatıyor :A :A :A