-potterhead-
Favori Üye
malesef, ama alışmıyorum böylesi daha iyiAlış cnm alıış şimdiki devir böyle
Ben dahil çoğu kişi kafa rahatlatan insanı ayağa kaldırtığ göbek attıran pop şarkıları dinliyoruz
malesef, ama alışmıyorum böylesi daha iyiAlış cnm alıış şimdiki devir böyle
Ben dahil çoğu kişi kafa rahatlatan insanı ayağa kaldırtığ göbek attıran pop şarkıları dinliyoruz
Yurt dışındada öyle o 1 milyarı geçen şarkılar şu an pek anılmıyolar bile ama yapcak bişiy yokmalesef, ama alışmıyorum böylesi daha iyi
aynen Göksel abi Göksel Türkiyede böyle bi gerçek var bu sözleri kim nasıl yazdırttı sana diyor insan şarkılarını dinleyince.Hakettiği yerde değil her geçen gün daha da güzel şarkı çıkarıyor ama yok nafileAynen kim ki onlar? Çatır çatır şarkı yapan Göksel, Teoman vs. nasıl bu kadar az izleniyor o zaman? Millet netd'den başka kanala tıklayamıyor mu? İlla oradakileri mi dinleyecek?
Dünyanın en çocuksu yorumu. Okuduklarından "kıskanma"yı nasıl çıkardın? keşke etiketleyerek veya alıntılayarak cevap verseydinZevkler ve renkler tartisilmaz diyerek yoruma basliyorum öncelikle benim cok severek dinledigim bir sürü sarkinin izlenmesi cok düsük geldi ama hicbir zaman bu oranlara inanmiyorum gibi bir sey söylemedim ve hic sevmedigim bir sürü sarkinin izlenmesi cok yüksek yine bu oranlar yalandir imkansiz bu sarki bu kadar izlenemez demedim ben sevmiyorum ama cogu kisi sevmis ve sarki izlenmis yapacak bir sey yok bu oranlarinda kesinlikle abarti oldugunu düsünmüyorum zaten öyle bir sey olamaz o kadar kolay degil bu isler abarti diyen arkadaslar kiskanmayin bence
Ve gelelim asil konumuza tek kelimeyle muhtesem bir sarki bu oranlari sonuna kadar haketti 2015 yilinin en iyi sarkisi ödülünü de aldi Türkiye'nin en cok izlenen müzik klibi de oldu ve simdi de 200 milyonu gecti harikasin Gülsen hep böyle devam et tebrikler
Kiskanmayi cikarmadim zaten onu biraz sakasina abarttim mesela senin dünyanin en cocuksu yorumu diyerek abarttigin gibi yani sarkinin basarisi ortada siz cok abartiyorsunuz bu oranlarinin gercek olmama ihtimali yok sarki her türlü ödülü de aldi zaten basarisi sadece izlenme konusunda degil ve kötü bir sey yazmadigim icin etiketleme geregi duymadimDünyanın en çocuksu yorumu. Okuduklarından "kıskanma"yı nasıl çıkardın? keşke etiketleyerek veya alıntılayarak cevap verseydin
@Tolstoyevski'nin neyi savunduğunu tam anlayamadım. Konuya diş attığı gibi, bir başka diş atan ve Gülşen'in aleyhinde yazan @DarkLeqenD'te de diş atmış.Kiskanmayi cikarmadim zaten onu biraz sakasina abarttim mesela senin dünyanin en cocuksu yorumu diyerek abarttigin gibi yani sarkinin basarisi ortada siz cok abartiyorsunuz bu oranlarinin gercek olmama ihtimali yok sarki her türlü ödülü de aldi zaten basarisi sadece izlenme konusunda degil ve kötü bir sey yazmadigim icin etiketleme geregi duymadim
@Tolstoyevski den de olmamisi aldigimiza göre tamamdir bu is
Bu laf bize miydiAnticiler doluşmuş yine.
Harika bir şarkı, son yıllarda çıkan bu tarz hareketli pop şarkılarının en iyisi. Hala da orada burada karşıma çıkıyor.
200 milyon abartı değil çok normal, zaten bu 200 milyonun içinde ciddi bir kısmı yabancılar oluşturuyor. Biz çok seviyoruz kendi başarılı işlerimizi yerin dibine sokmayı. Kendi zevkinize uymasa da takdir etmeyi bilmek lazım.
Netd Müzik'in bazı kliplerinin çok izlenmesi tartışılmış konuda. O konunun aslında çok basit açıklaması var, olay tamamen YouTube'un otomatik oynat algoritmasıyla ilgili. Aynı kanaldan olan şarkıların otomatik oynatta çıkma şansı daha yüksek bu yüzden dandik şarkılar bile es kaza güçlü bir şarkının otomatik oynatına denk gelirse 1-2 milyonu görebiliyor. Youtube'un algoritmasının dandikliği aslında bu ve gerçekten başarılı şarkıların başarısına gölge düşürmemeli.
+15899246692945Anticiler doluşmuş yine.
Harika bir şarkı, son yıllarda çıkan bu tarz hareketli pop şarkılarının en iyisi. Hala da orada burada karşıma çıkıyor.
200 milyon abartı değil çok normal, zaten bu 200 milyonun içinde ciddi bir kısmı yabancılar oluşturuyor. Biz çok seviyoruz kendi başarılı işlerimizi yerin dibine sokmayı. Kendi zevkinize uymasa da takdir etmeyi bilmek lazım.
Netd Müzik'in bazı kliplerinin çok izlenmesi tartışılmış konuda. O konunun aslında çok basit açıklaması var, olay tamamen YouTube'un otomatik oynat algoritmasıyla ilgili. Aynı kanaldan olan şarkıların otomatik oynatta çıkma şansı daha yüksek bu yüzden dandik şarkılar bile es kaza güçlü bir şarkının otomatik oynatına denk gelirse 1-2 milyonu görebiliyor. Youtube'un algoritmasının dandikliği aslında bu ve gerçekten başarılı şarkıların başarısına gölge düşürmemeli.
Kime olmasini isterdin kanka zaten bana da olmamis atmissin ayip ettin yaniBu laf bize miydi
Atacağım tabiki kıskananlar çatlasın demişsin. Ayrıca Sıla'nın en kötü şarkısı bu şarkıdan iyidir.+15899246692945
Kime olmasini isterdin kanka zaten bana da olmamis atmissin ayip ettin yani
Ne yani kiskanmadin mi Sila'nin 2-3 sarkisi disinda bu sarkidan daha iyi bir sarkisi yokAtacağım tabiki kıskananlar çatlasın demişsin. Ayrıca Sıla'nın en kötü şarkısı bu şarkıdan iyidir.
Şu şarkı Gülşen'in Bangır Bangır albümüne değer.Ne yani kiskanmadin mi Sila'nin 2-3 sarkisi disinda bu sarkidan daha iyi bir sarkisi yok
Sen olmamis atarsinda ben atamaz miyim yani @Tolstoyevski de yine olmamis atmaya basladi zaten Kafa sarkisini koysan anlarimda bu nedir yaŞu şarkı Gülşen'in Bangır Bangır albümüne değer.
Höh Kafa şarkısı bundan güzel mi yani senin müzik zevkine boşluğu sen tamamlaSen olmamis atarsinda ben atamaz miyim yani @Tolstoyevski de yine olmamis atmaya basladi zaten Kafa sarkisini koysan anlarimda bu nedir ya
Güzel tabi Sila'nin en güzel sarkisi Kafa dir Kafa müzik zevkim cok iyidir bu Saki sarkisina bir türlü isinamadimHöh Kafa şarkısı bundan güzel mi yani senin müzik zevkine boşluğu sen tamamla