Şu an için fena gitmiyor. Eğlenceli hoş bir dizi.Geceleyin bakmaya çalışacağım Star Wars bakıyorum şu an çok etkileyici bir film.Nasıl gidiyor? Bu dizi?
Şu an için fena gitmiyor. Eğlenceli hoş bir dizi.Geceleyin bakmaya çalışacağım Star Wars bakıyorum şu an çok etkileyici bir film.Nasıl gidiyor? Bu dizi?
Aynen iğrenç görünüyorKız iyi ama
![]()
Dizide Lütfü karakterine ısınamadım şu an için çok gereksiz bağırarak konuşuyor.Aynen kız iyiŞu an evleneceği koşi daha iyi sanırım dizideki.
![]()
İlk bölüm bitti mi, tekrarına bir bakayım. Çok harika yorumlar görmedim, ama yine de bir şans verebilirim.Dizi güzel aslında ama bilemiyorum haftaya devam etsem mi etmesem mi bilemedim.![]()
Reklam girdi şimdiİlk bölüm bitti mi, tekrarına bir bakayım. Çok harika yorumlar görmedim, ama yine de bir şans verebilirim.![]()
Fikir sahibi olmak için ilk bölüme bakacağım, ama çok umudum yok.Reklam girdi şimdi![]()
Güzel dizi ya ama klişe tabi.Fikir sahibi olmak için ilk bölüme bakacağım, ama çok umudum yok.
Zaten bu devirde klişe olmayan dizi bekliyorsan o da senin hatan.Güzel dizi ya ama klişe tabi.![]()
Neyse tekrarı başlar şimdi izle.Zaten bu devirde klişe olmayan dizi bekliyorsan o da senin hatan.![]()
Daha ilk dakikalardan sıkmaya başladı sanki.Neyse tekrarı başlar şimdi izle.![]()
Azıcık bekleDaha ilk dakikalardan sıkmaya başladı sanki.![]()
Kanal değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Keşke Erdal Özyağcılar daha güzel bir dizide oynasaydı. Yan kadrodan Erkan Sever, Sermet Yeşil ve Aslı Altaylar iyi; ama Aslı Bekiroğlu çok abartılı ve Yılmaz Kunt da über yeteneksiz. Yine de Kore uyarlaması olduğundan yırtar bir şekilde.Azıcık bekle![]()
bu yaz seçilen erkek oyuncular fiyasko malesef bir yüksek sosyete biraz iyi seçilmiş diğer diziler dökülüyorDiziye devam edicem güzel olmuş ama şu Sarp mıdır nedir hangi akla hizmet alınmış diziye tip desen yok vücut desen oda yok kısacası @Çiğdem- lerin ilgisini çekecek hiçbir şey yok iken diziye alıp dublaj koyup oynatmak nedir![]()
bu yaz seçilen erkek oyuncular fiyasko malesef bir yüksek sosyete biraz iyi seçilmiş diğer diziler dökülüyor![]()