Show Gülümse Yeter - Dizi Yorumları

Erdal Ozyagcilar EFSANE yine ailesi de olmuş ama diğerleri hafif olmamış

Basroldeki kız berbat oynuyor erkek dublaj o da berbat seslendirme.

Erdal ozyacilar bir dizi daha mı tutturamayacak demek)))

Kanal değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Keşke Erdal Özyağcılar daha güzel bir dizide oynasaydı. Yan kadrodan Erkan Sever, Sermet Yeşil ve Aslı Altaylar iyi; ama Aslı Bekiroğlu çok abartılı ve Yılmaz Kunt da über yeteneksiz. Yine de Kore uyarlaması olduğundan yırtar bir şekilde. :X

Bu dizide kore dizisi çıkti orijinali you smile orijinalini izlemedimama bu dizinin senaristinin bir dizisi izledim zaten iki popüler dizi olmuş izlediğim dizisi çok iyiydi. bu dizi çok başaralı bulmadım

Diziye devam edicem güzel olmuş ama şu Sarp mıdır nedir hangi akla hizmet alınmış diziye tip desen yok vücut desen oda yok kısacası @Çiğdem- lerin ilgisini çekecek hiçbir şey yok iken diziye alıp dublaj koyup oynatmak nedir :(

Diziye devam edicem güzel olmuş ama şu Sarp mıdır nedir hangi akla hizmet alınmış diziye tip desen yok vücut desen oda yok kısacası @Çiğdem- lerin ilgisini çekecek hiçbir şey yok iken diziye alıp dublaj koyup oynatmak nedir :(
bu yaz seçilen erkek oyuncular fiyasko malesef bir yüksek sosyete biraz iyi seçilmiş diğer diziler dökülüyor :F