gözlemci 5.000'ler Kulübünde!

nedense hala bir iş çevirecekmişsinde son anda hayallerimiz suya düşecekmiş gibi bir his var içimde senaristimize güvenim pek yok :)
hiii Ayıp ayıp ben siz bir araya gelsin diye elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak hele :bağır:

hahahah @gözlemci nin sözlerinde tuzak ver bence @destere seni dolapa kilitlicem diyor yanı tek başına kilitleyip sonrada seni denize atıcaz galiba hahah :F
benimde içimi şüphe kapladı, önce kendimi sana bağlayıp öylemi dolaba girsem acaba? gidersek bari birlikte gidelim :))

Sus kız fire verip durma :F foyamız açığa çıkıyor
noluyor ne iş :) ben alta tuman yerine can simidi giyinip öyle oynayacağım bölümü :))

benimde içimi şüphe kapladı, önce kendimi sana bağlayıp öylemi dolaba girsem acaba? gidersek bari birlikte gidelim :))

noluyor ne iş :) ben alta tuman yerine can simidi giyinip öyle oynayacağım bölümü :))
Can simidimi :F Allah seni ne etsin :D Can yeleği dicektin zaar :D
Bence içinizde hiç şüphe olmaısn akşam sözümü tuttuğumu görüceksiniz🙂

Can simidimi :F Allah seni ne etsin :D Can yeleği dicektin zaar :D
Bence içinizde hiç şüphe olmaısn akşam sözümü tuttuğumu görüceksiniz🙂
hahaha kendini banamı bağlıcaksın başımı belaya sokucaksın yine :F
bekliyoruz gözlemci bir an öcne yayınlada kurtulalım :kiki::kiki:

yani tedariksizmi dalalım diziye herhangi bir üçkağıt düşünmüyon dimi senarist ? :))
Ben düşünmüyorum ama asıl yazana sormak lazım :D
Teşekkürler Sağolasın :)
Eyvallah Sağolasın :)

Hiç sorma kendisini sana bağlıyıp güvence altına almak istiyor ama yanında senide götürücek haberi yok :F en iyi başına bela alma sen 😉

Yayınlamaktan korkar oldum gene @destere bana saracak diye :(

Ben düşünmüyorum ama asıl yazana sormak lazım :D

Teşekkürler Sağolasın :)

Eyvallah Sağolasın :)

Hiç sorma kendisini sana bağlıyıp güvence altına almak istiyor ama yanında senide götürücek haberi yok :F en iyi başına bela alma sen 😉

Yayınlamaktan korkar oldum gene @destere bana saracak diye :(
dolapta kaç vakit zaman geçirdiğimizle alakalı durumun :) eğer dolaba yine teğet geçeceksem bu sefer kaçışın yok elimizden çekeceğin var:))

aslında iple bağlanmamıza gerek yok biz kalben bağlıyız beni atarlarsa aşaağı sende dayanamayıp peşimden atlarsın artık :)

Hayır yaww dolapta dizinin sonuna kadar kalıcaksın :F
offf beee:)

içerde ışığa bile gerek yok bence dolap karanlık olsun yada mum ışığı falan olsun böyle romantik bir ortam :))

aslında iple bağlanmamıza gerek yok biz kalben bağlıyız beni atarlarsa aşaağı sende dayanamayıp peşimden atlarsın artık :)

offf beee:)

içerde ışığa bile gerek yok bence dolap karanlık olsun yada mum ışığı falan olsun böyle romantik bir ortam :))
Tamam hayhay siz nasıl şisterseniz başka siparişiniz varmıydı acaba?

zorla ama karakterlerin hepsi aynı dolapta kalmayı tercih edermi bilmem ben hepsiin sokarım sonra kızlar tartışır hepsi kaçar :F
-----

dolaba kaç kız sığar ?

neyse şansımı fazla zorlamayayım :Z
aaaa @destere şansını zorlama bencede yoksa tek başına kalıcaksın dolapta yada amskeli ucubeyle birlikte sokcuam ben ikinizi oraya kilitleyip gömücem nasıl fikir @gözlemci pompyden etkileniyorum hahah :F

aaaa @destere şansını zorlama bencede yoksa tek başına kalıcaksın dolapta yada amskeli ucubeyle birlikte sokcuam ben ikinizi oraya kilitleyip gömücem nasıl fikir @gözlemci pompyden etkileniyorum hahah :F
Geçmiş olsun ben hallettim yazdım bitirdim senaryoyu :X @destere ahh ahh keşke gözdeyle olsaydım diceksin :F