hiii Ayıp ayıp ben siz bir araya gelsin diye elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak helenedense hala bir iş çevirecekmişsinde son anda hayallerimiz suya düşecekmiş gibi bir his var içimde senaristimize güvenim pek yok
hiii Ayıp ayıp ben siz bir araya gelsin diye elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak helenedense hala bir iş çevirecekmişsinde son anda hayallerimiz suya düşecekmiş gibi bir his var içimde senaristimize güvenim pek yok
ne dersen de o son dolabı yıldırım gibi terkettiğim sahneden sonra hayallerimize bomba koydun tekrar güvenebilmemiz için daha bir zaman gerekhiii Ayıp ayıp ben siz bir araya gelsin diye elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak hele
O zaman bu gece bolca güveneceksin çünkü dolaba kilitleyecem senine dersen de o son dolabı yıldırım gibi terkettiğim sahneden sonra hayallerimize bomba koydun tekrar güvenebilmemiz için daha bir zaman gerek
ne dersen de o son dolabı yıldırım gibi terkettiğim sahneden sonra hayallerimize bomba koydun tekrar güvenebilmemiz için daha bir zaman gerek
hahahah @gözlemci nin sözlerinde tuzak ver bence @destere seni dolapa kilitlicem diyor yanı tek başına kilitleyip sonrada seni denize atıcaz galiba hahahO zaman bu gece bolca güveneceksin çünkü dolaba kilitleyecem seni
benimde içimi şüphe kapladı, önce kendimi sana bağlayıp öylemi dolaba girsem acaba? gidersek bari birlikte gidelim )
noluyor ne iş ben alta tuman yerine can simidi giyinip öyle oynayacağım bölümü )Sus kız fire verip durma foyamız açığa çıkıyor
Can simidimi Allah seni ne etsin Can yeleği dicektin zaarbenimde içimi şüphe kapladı, önce kendimi sana bağlayıp öylemi dolaba girsem acaba? gidersek bari birlikte gidelim )
noluyor ne iş ben alta tuman yerine can simidi giyinip öyle oynayacağım bölümü )
yani tedariksizmi dalalım diziye herhangi bir üçkağıt düşünmüyon dimi senarist ? )Can simidimi Allah seni ne etsin Can yeleği dicektin zaar
Bence içinizde hiç şüphe olmaısn akşam sözümü tuttuğumu görüceksiniz🙂
benimde içimi şüphe kapladı, önce kendimi sana bağlayıp öylemi dolaba girsem acaba? gidersek bari birlikte gidelim )
noluyor ne iş ben alta tuman yerine can simidi giyinip öyle oynayacağım bölümü )
hahaha kendini banamı bağlıcaksın başımı belaya sokucaksın yineCan simidimi Allah seni ne etsin Can yeleği dicektin zaar
Bence içinizde hiç şüphe olmaısn akşam sözümü tuttuğumu görüceksiniz🙂
Ben düşünmüyorum ama asıl yazana sormak lazımyani tedariksizmi dalalım diziye herhangi bir üçkağıt düşünmüyon dimi senarist ? )
Teşekkürler Sağolasıntebrikler
Eyvallah SağolasınTebrikler
Hiç sorma kendisini sana bağlıyıp güvence altına almak istiyor ama yanında senide götürücek haberi yok en iyi başına bela alma sen 😉hahaha kendini banamı bağlıcaksın başımı belaya sokucaksın yine
bekliyoruz gözlemci bir an öcne yayınlada kurtulalım
dolapta kaç vakit zaman geçirdiğimizle alakalı durumun eğer dolaba yine teğet geçeceksem bu sefer kaçışın yok elimizden çekeceğin var)Ben düşünmüyorum ama asıl yazana sormak lazım
Teşekkürler Sağolasın
Eyvallah Sağolasın
Hiç sorma kendisini sana bağlıyıp güvence altına almak istiyor ama yanında senide götürücek haberi yok en iyi başına bela alma sen 😉
Yayınlamaktan korkar oldum gene @destere bana saracak diye
Hayır yaww dolapta dizinin sonuna kadar kalıcaksındolapta kaç vakit zaman geçirdiğimizle alakalı durumun eğer dolaba yine teğet geçeceksem bu sefer kaçışın yok elimizden çekeceğin var)
aslında iple bağlanmamıza gerek yok biz kalben bağlıyız beni atarlarsa aşaağı sende dayanamayıp peşimden atlarsın artıkhahaha kendini banamı bağlıcaksın başımı belaya sokucaksın yine
bekliyoruz gözlemci bir an öcne yayınlada kurtulalım
offf beeeHayır yaww dolapta dizinin sonuna kadar kalıcaksın
Tamam hayhay siz nasıl şisterseniz başka siparişiniz varmıydı acaba?aslında iple bağlanmamıza gerek yok biz kalben bağlıyız beni atarlarsa aşaağı sende dayanamayıp peşimden atlarsın artık
offf beee
içerde ışığa bile gerek yok bence dolap karanlık olsun yada mum ışığı falan olsun böyle romantik bir ortam )
dolaba kaç kız sığar ?Tamam hayhay siz nasıl şisterseniz başka siparişiniz varmıydı acaba?
zorla ama karakterlerin hepsi aynı dolapta kalmayı tercih edermi bilmem ben hepsiin sokarım sonra kızlar tartışır hepsi kaçar-----
dolaba kaç kız sığar ?
neyse şansımı fazla zorlamayayım
zorla ama karakterlerin hepsi aynı dolapta kalmayı tercih edermi bilmem ben hepsiin sokarım sonra kızlar tartışır hepsi kaçar
aaaa @destere şansını zorlama bencede yoksa tek başına kalıcaksın dolapta yada amskeli ucubeyle birlikte sokcuam ben ikinizi oraya kilitleyip gömücem nasıl fikir @gözlemci pompyden etkileniyorum hahah-----
dolaba kaç kız sığar ?
neyse şansımı fazla zorlamayayım
Geçmiş olsun ben hallettim yazdım bitirdim senaryoyu @destere ahh ahh keşke gözdeyle olsaydım diceksin