gözlemci 5.000'ler Kulübünde!

Teşekkür ediyorum sağolasın :)
Tebrikler nice 5 binlere.
Sağolasın sende nice 5binlere :)
Teşekkür ederim sağolasın :)
Teşekkürler sağolasın :D
Teşekkürler sağolasın :)

tebrikler.:DNice binlere...
Teşekkür ederim artık daha fazlası zor seneye artık :D

Tebrikler @gözlemc, başarılarının devamını dilerim. :)

Teşekkür ediyorum sağolasın :)

Eyvallah sağolasında nerem iyi daha yeni 5k oldum benden sonra girip beni geçenler çok :)

Eyvallah teşekkür ederim :)

Sağolasın teşekkürleer :)
zaten öylesine söylemiştim standart bir mesajdı asıl düşüncelerim değildi hemen sevinme :))

asıl fikrim şöyle : berbat durumdasın bu nedir ya böyle mesaj sayısımı olur? benim bu kadar az mesajım olsun intihar ederim beceriksiz şey :)))

zaten öylesine söylemiştim standart bir mesajdı asıl düşüncelerim değildi hemen sevinme :))

asıl fikrim şöyle : berbat durumdasın bu nedir ya böyle mesaj sayısımı olur? benim bu kadar az mesajım olsun intihar ederim beceriksiz şey :)))
Haklıısn gidiyorum hemen intihara :D bu cana sebep oldun na göre 😉 Napayım ben çok konuşan biri değilim :)

hahaha yok olurmu öyle şeyy işimi görde sonra geber demek gibi birşey bu :F daha çok lazımsın sen bu foruma 🙂🙂
Ahahah işte bencil @destere hep böyle işimi gör sonra ne b*k yersen ye misali ,ama benden kolay kolay kurtulamaz kimse :F önce senaryo da @destere yi öldürcem sonra kendimi :kiki:

ohh ne güzel dizide bana kalır maskeli ucubeyle kahva içer fal bakarız birbirimize :F
Bak bütün bunlar hep snei düşündüğüm için birde maskeli ucube (gene ucube dedin :F) senin sevgilin çıkıyormuş beraber gül gibi geçinip gidiyormuşsunuz bende bütün karakterleri can'ı alper''i haruN'u öldürtiyimde sana kalsın meydan :F

Bak bütün bunlar hep snei düşündüğüm için birde maskeli ucube (gene ucube dedin :F) senin sevgilin çıkıyormuş beraber gül gibi geçinip gidiyormuşsunuz bende bütün karakterleri can'ı alper''i haruN'u öldürtiyimde sana kalsın meydan :F
ohh ne güzel dizide bana kalır maskeli ucubeyle kahva içer fal bakarız birbirimize :F
boşuna hayal kurmayın senaryoda herkes ölmeden ben ölmeyeceğim bir şekilde kurtulmanın yolunu bulurum :) @Çiğdem- i kurda kuşa yem etmem :)

bu akşam dolaptayız sanırım , o iş olacak gibi :Z