Teşekkür ediyorum sağolasınTebrikler 🙂
Sağolasın sende nice 5binlereTebrikler nice 5 binlere.
Teşekkür ederim sağolasınTebrik ederim.
Teşekkürler sağolasınTebrikler
Teşekkürler sağolasıntebrikler
Teşekkür ederim artık daha fazlası zor seneye artıktebrikler.Nice binlere...
Teşekkür ediyorum sağolasınTebrikler.
Eyvallah sağolasında nerem iyi daha yeni 5k oldum benden sonra girip beni geçenler çoktebrikler @gözlemci harika gidiyorsun
Eyvallah teşekkür ederimTebrikler @gözlemc, başarılarının devamını dilerim.
Sağolasın teşekkürleerTebrikler.
zaten öylesine söylemiştim standart bir mesajdı asıl düşüncelerim değildi hemen sevinme )Teşekkür ediyorum sağolasın
Eyvallah sağolasında nerem iyi daha yeni 5k oldum benden sonra girip beni geçenler çok
Eyvallah teşekkür ederim
Sağolasın teşekkürleer
Haklıısn gidiyorum hemen intihara bu cana sebep oldun na göre 😉 Napayım ben çok konuşan biri değilimzaten öylesine söylemiştim standart bir mesajdı asıl düşüncelerim değildi hemen sevinme )
asıl fikrim şöyle : berbat durumdasın bu nedir ya böyle mesaj sayısımı olur? benim bu kadar az mesajım olsun intihar ederim beceriksiz şey ))
daha benle @Çiğdem- e lazımsın dolap sahnesinden sonra intihar et )Haklıısn gidiyorum hemen intihara bu cana sebep oldun na göre 😉 Napayım ben çok konuşan biri değilim
Tamam yarın akşam 23.15 den itibaren ölebilirim yani salı günü elveda katya bursan sana selamlardaha benle @Çiğdem- e lazımsın dolap sahnesinden sonra intihar et )
daha benle @Çiğdem- e lazımsın dolap sahnesinden sonra intihar et )
hahaha yok olurmu öyle şeyy işimi görde sonra geber demek gibi birşey bu daha çok lazımsın sen bu foruma 🙂🙂Tamam yarın akşam 23.15 den itibaren ölebilirim yani salı günü elveda katya bursan sana selamlar
Bak bütün bunlar hep snei düşündüğüm için birde maskeli ucube (gene ucube dedin ) senin sevgilin çıkıyormuş beraber gül gibi geçinip gidiyormuşsunuz bende bütün karakterleri can'ı alper''i haruN'u öldürtiyimde sana kalsın meydanohh ne güzel dizide bana kalır maskeli ucubeyle kahva içer fal bakarız birbirimize
Bak bütün bunlar hep snei düşündüğüm için birde maskeli ucube (gene ucube dedin ) senin sevgilin çıkıyormuş beraber gül gibi geçinip gidiyormuşsunuz bende bütün karakterleri can'ı alper''i haruN'u öldürtiyimde sana kalsın meydan
boşuna hayal kurmayın senaryoda herkes ölmeden ben ölmeyeceğim bir şekilde kurtulmanın yolunu bulurum @Çiğdem- i kurda kuşa yem etmemohh ne güzel dizide bana kalır maskeli ucubeyle kahva içer fal bakarız birbirimize
bu akşam dolaptayız sanırım , o iş olacak gibiohh ne güzel dizide bana kalır maskeli ucubeyle kahva içer fal bakarız birbirimize
Senin kurduğun hayalleri ben üfleyerek yıkıcam bak görürsünboşuna hayal kurmayın senaryoda herkes ölmeden ben ölmeyeceğim bir şekilde kurtulmanın yolunu bulurum @Çiğdem- i kurda kuşa yem etmem
bu akşam dolaptayız sanırım , o iş olacak gibi
gimiştikte bir iş yapamamamıştık niyeyse çıkasım gelmişti )Senin kurduğun hayalleri ben üfleyerek yıkıcam bak görürsün
Evet dolaba girceksiniz nihayet
Hiç sorun etme kilitleyeceğimgimiştikte bir iş yapamamamıştık niyeyse çıkasım gelmişti )
umarım bu sefer dolaba koyduktan sonra dışardan kapıyı kitlersin
nedense hala bir iş çevirecekmişsinde son anda hayallerimiz suya düşecekmiş gibi bir his var içimde senaristimize güvenim pek yokHiç sorun etme kilitleyeceğim