- Reaksiyon puanı
- 58,390
- Puanı
- 1,061
Çok teşekkür ederim, valla biran unutuldum zannettim 😉 ama hatırlayan olmuş çok teşekkürlerForumumuzun sevilen üyelerinden @gözlemci 3000'ler kulübünde.Tebrikler Enis.Nice güzel mesajlara.
3000'ler Kulübüne hoş geldin Enis.
Teşekkürlertebrikler
Teşekkürlertebrikler.
TeşekkürlerTebrikler.
Teşekkür ederim ....TEBRİK EDERİM
TeşekkürlerTebrikler.
Teşekkürler ...Tebrikler
Teşekkür EderimTebrik ederim
TeşekkürlerTebrikler
TeşekkürlerTebrikler
Çok teşekkür ederim, valla biran unutuldum zannettim 😉 ama hatırlayan olmuş çok teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkür ederim ....
Teşekkürler
Teşekkürler ...
Teşekkür Ederim
Teşekkürler
Teşekkürler
Ne bileyim kendimde açmak istemedim insan kendi kendisini tebrik edermi valla bana göre ters işBen unutulunca kendim açardım.
Aslında daha erken açabilirdim ama açıldı sanmıştım.+100 olunca.
Ne bileyim kendimde açmak istemedim insan kendi kendisini tebrik edermi valla bana göre ters iş
Olsun valla geç olsunda açılsın en azından unutulmamak çok güzel tekrardan teşekkürler
Yok valla bende öyle bir huy varki unutulduysam kendi içime kapanırım kimseye bişiy demem... bir türlü bende çözemedim kendimi ...ben kendimi umursamazlıktan geliyorum millet napsınRica ederim.En azından unutulunca durum güncellemene yaz anlayalım.
Yok valla bende öyle bir huy varki unutulduysam kendi içime kapanırım kimseye bişiy demem... bir türlü bende çözemedim kendimi ...ben kendimi umursamazlıktan geliyorum millet napsın
Canın sağolsun düşünmen bile yeter...Peki görünce açarım bundan sonra.