Teşekkürler evet ama sen beni geçmiştin bu araalr baya bi giriyorum foruma ama malesef hayattan koptum bu yüzdendetebrikler beni yakalıcaksın az kalmış 🙂🙂🙂
Teşekkürler sağol ...Tebrikler
Teşekkür ederim...Tebrikler.
Teşekkürler evet ama sen beni geçmiştin bu araalr baya bi giriyorum foruma ama malesef hayattan koptum bu yüzdendetebrikler beni yakalıcaksın az kalmış 🙂🙂🙂
Teşekkürler sağol ...Tebrikler
Teşekkür ederim...Tebrikler.
burasıda senin arkdas çevren hatta aile ortamın sayılır cnm çevrendekı çoğu insandanda daha sağlam arkdslıkalr kurarsın butür ortamlardaTeşekkürler evet ama sen beni geçmiştin bu araalr baya bi giriyorum foruma ama malesef hayattan koptum bu yüzdende
Teşekkürler sağol ...
Teşekkür ederim...
Valla onu bunu bilmemde reel arkadaşlarım benden şikayetçi sen bizle gelmiyon tozmuyon falan felan..ama bi yandanda haklıısn buraya girmemiş olsaydım sizlerle tanışmamış olurdum..teşekkürler FF ailesi.....burasıda senin arkdas çevren hatta aile ortamın sayılır cnm çevrendekı çoğu insandanda daha sağlam arkdslıkalr kurarsın butür ortamlarda
Teşekkür Ederim aga yaa girdik sonunda senin biraz daha vaktin var ama sana bağlı genede 😉Tebrikler aga.
Yok aga ben yavaş yavaş gidiyorum fazla giremiyorum zatenValla onu bunu bilmemde reel arkadaşlarım benden şikayetçi sen bizle gelmiyon tozmuyon falan felan..ama bi yandanda haklıısn buraya girmemiş olsaydım sizlerle tanışmamış olurdum..teşekkürler FF ailesi.....
Teşekkür Ederim aga yaa girdik sonunda senin biraz daha vaktin var ama sana bağlı genede 😉
Yok be agam buralardasın benden kaçmazYok aga ben yavaş yavaş gidiyorum fazla giremiyorum zaten
Mobil oluyorum aga geceleri girersem mobilde de zorYok be agam buralardasın benden kaçmaz
Evet mobil zor bende mobildeyken sadece göz atıyorum yazı yazmak dokanmaitk tellerde işkence bana göre en iyisi sesli mesaj...Mobil oluyorum aga geceleri girersem mobilde de zor
Çok teşekkürler sonunda beaa sağolasıntebrikler @gözlemci
Teşekkür ederim kardeşim benim sağolasınTebrikler kardeş nice mesajlara.
Çok sağol,teşekkür ederim Vallaha öyle diyordum da ben senden önce girmişim şaşılası bir durum .....Sen benden önce girersin 3 binler kulubüne diyordun ama sen önce girdin tebrikler
Çok Teşekkür EderimTebrikler.
Teşekkür ederim önemli değil estafurullah ne kusuru boşver gitsin sen.. en azındna üyeliği silme kararından vazgeçtim.... 😉Tebrikler Gec Gördüm Kusura Bakma Ama gitmen kötü oldu
Çok Teşekkür ederimTebrikler.