La hep izlicem izlicem diyordum bugün anca fırsat bulup da izleyebildim.Sonunda teşrif ettiniz Enes bey
La hep izlicem izlicem diyordum bugün anca fırsat bulup da izleyebildim.Sonunda teşrif ettiniz Enes bey
Yok dizi için dedim de forum için de uyuyor gerçektenLa hep izlicem izlicem diyordum bugün anca fırsat bulup da izleyebildim.Ha diğer türlü teşrif etmeyi foruma girme babında diyorsan da ona da aynı minvalde cevap veririm gibi.Ama az kaldı 2 Haziran'dan sonra buralarda sahalardayım.
Aynen ben de o yüzden yazdım zaten.Yok dizi için dedim de forum için de uyuyor gerçektenNeyse o tarihlerde Nba finalleri de başlıyor zaten, senden bomba gibi bir geri dönüş bekliyoruz artık foruma
Hayır olmaz, olamaz, olmamalıAynen ben de o yüzden yazdım zaten.Nba finallerinde sabahlar olmasın diyip yardıracağız konuda.Bu sene de bir come back olur mu acaba ne dersin.
Lebron son 9 maçın 8'inde o canavar modda oynuyor fark ettiysen. Oyunun her alanında yapmadığı katkı yok adamın. Üçlük atamıyordu onu bile yüzde 50 ile atıyor manyak herif.Hayır olmaz, olamaz, olmamalıTabi comebacki Gsw yapacaksa olabilir
4-2 Gsw alacak gibi hissediyorum. İş son maça kalmamalı. Son maç oynanırsa orada Lebron canavarı işi bitirir muhtemelen çünkü o yüzden sona bırakmadan bitirmemiz lazım işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?