Gönüllülerin Dışlanan Alt Grubu ve FF'nin Bitmeyen Turabi Düşmanlığı (PART-1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi tahrik mi etti balta olayında hayır. Yada pirinç olayında ne kadar olayın içerisindeydi hiç değildi ama Hasan kuyruk acısından saldırdı durduk yere. @beyazsoy
ilk haraket dans ile oldu. düşün kaybetmişim üzülmüşsün karşında aynı kaptan yemek yediğin sözde arkadaşın bayağı bir dans ediyor. tahrik olmam doğal diyorsan ben özür dileyeyim sen haklısın o zaman)))

Sevinmesin mi. Seninde taktığin olaya bak @beyazsoy . :F Şimdi anadolu çocuğu öyle sevinmek diye girme anadolu çocuğu dediğin şeyin saçma olduğunu söyledim. :F Zaten Turabi abartılı ve üslubu farklı biri. Anadolu ile alakası yok. Hasan tepkiyi orada koysaydi o zaman dediginiz gibi mertçe ve dürüstçe .
Şimdi Bir kaide var yapılmasından hoşlanmadığın şeyi başkasına yapma diye. Turabi bu şekil bir adam ve insanı vasıflara aykırı değil. Hasan da dansçı biri ve oda yapsın sorun olmazdı.:kiki:

Sevinmesin mi. Seninde taktığin olaya bak @beyazsoy . :F Şimdi anadolu çocuğu öyle sevinmek diye girme anadolu çocuğu dediğin şeyin saçma olduğunu söyledim. :F Zaten Turabi abartılı ve üslubu farklı biri. Anadolu ile alakası yok. Hasan tepkiyi orada koysaydi o zaman dediginiz gibi mertçe ve dürüstçe .
Şimdi Bir kaide var yapılmasından hoşlanmadığın şeyi başkasına yapma diye. Turabi bu şekil bir adam ve insanı vasıflara aykırı değil. Hasan da dansçı biri ve oda yapsın sorun olmazdı.:kiki:
hilmicem karşı kazandığında niye sevinmedi aç eski bölümlere bak. herkes turabinin ne yapmak istediğini anladı ama gurabicilerin gözlerine perde indi

hasan üzülmüş ve yenilmiş bir de tepki koyarsa yenildiği için mızıkçılık yapıyor manasına gelecek. ama Hasan yenildiğinde bile efendi olmasını bilir =))))

İyice saçmaladınız la konuya bak hey allahım ya

hilmicem karşı kazandığında niye sevinmedi aç eski bölümlere bak. herkes turabinin ne yapmak istediğini anladı ama gurabicilerin gözlerine perde indi

Vuhhuuu antilerin gözlerine inen halılardan daha esnektir bizim perdemiz.:F
Turabi her zaman ki gibi ona uzak olan insanlara uzak oluyor. Bir şey yaptığı yok.:)

Bu tür konular açmak ikinci bir açıklama yapılana kadar yasaklanmıştır.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...