Gönüllülerin Dışlanan Alt Grubu ve FF'nin Bitmeyen Turabi Düşmanlığı (PART-1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
indir.jpg

Survivor All Star gerçeklerini anlatmaya devam ediyoruz. Merve Aydın'ın sahtekarlığını ve Survivor stratejisine dün değinmiştik. Bugün ise Gönüllülerin içten pazarlıklı, ince hesaplar peşinde koşan dışlanmış grubuna değineceğiz.

Bilirsiniz FF'de ki Turabi düşmanlığını. Her mesajında Turabi'ye hakaret edenleri elbette görmemek elde değil. Çok başarılar bu konuda. Hepsine TBRK. Zaten Başarılı insanlar pek sevilmez hele ki Survivor'da hatta Survivor'ında babası konumunda olan son 10 yılın en başarılarının yarıştığı All Star'da hiç sevilmez. Başarılı çünkü; bazılarını başarısız kılmıştır. Turabi'yi bu yüzden sevmiyor, sinir oluyor ve kıskanıyorsunuz. Hem fanlar hemde yarışmacılar için diyorum.. Anlıyorum sizi onu demek istiyorum.

Neyse All Star'da dışlanan bir grup var gördüğünüz üzere. Begüm, Sahra ve Hasan'dan oluşuyor. Kader ortağı bu 3 kişinin yalanları, stratejileri ve oyunlarını göreceğiz. Küçük lokma ile başlamak istiyorum yani Hasan Yalnızoğlu ile.

Cüssesi büyük ama oyunları apaçık ortada olan Hasan, ufak oyunlarla bu haftaya damga vurdu gördüğünüz üzere. İlk önce balta kavgası daha sonra pirinç kavgasında ön plana çıkma heyecanı yaşadı ve gerek kameralara gerekse arkadaşlarına güzelce oynadı.
...
Balta olayında ki küçük tartışmada neler yaşanmıştı. Hiç bir şey. Ama sonucu ne oldu fitne fücur.
'Hasan Turabi'den baltayı istemeye gider. İlk önce işimiz var diyen Turabi daha sonra biraz atıştıktan sonra Baltayı verir.' Sonra ki Hasan tavrını görelim. ''Kamera karşısına geçer Hasan ve Turabi'ye giydirir de giydirir. 'Bireysel yarışıyor aslında bu arkadaş. Kendi gibi düşünenleri çekiyor.' şeklinde Turabi'ye saldırır. Sonra Sahra ve Begüm gibi (az önce Turabi'ye ima ettiği şey olan) kendi gibi düşünenleri yanına çeker ve Turabi'ye bir de orada saydırır.' Helal olsun adama bee.:F Turabi ise neredeyse konuyla ilgili hiç konuşmaz. Ama Turabi suçlu Hasan kahramandır...
...
Neyse 2. olaya geçelim pirinç olayı. Bozok pirinç yapmak ister. Turabi, Hilmi, Taner, Bozok ve Nadya pirinci pişirmeye başlar ve sonra Seda ile Özlem'de dahil olur. Bu 7 kişi hiç itiraz etmez ve sonra Sahra gelir Hasan ile hesap sorarlar haklı olarak. Kendi hakları da vardır çünkü orada. Olay buraya kadar normaldir. Sonra Nadya '7 kişi pirinç yemek istiyoruz ve yapıyoruz' der 7 kişi sayarak. Sonrasında Hasan ve Turabi tartışması başlar. Turabi '6 kişi Bozok'u düşünerek yaptık, senin kuralların mı geçerli' falan der. Sonra Hasan '6 değil 5' diyor daha sonra ise Turabi 'tamam baba 5 olsun ne olacak' gibi bir şeyler söylüyor. Sonra Hasan ile Sahra oradan gidiyorlar.

Film burada kopuyor...
Hasan kameraya tartışma ile ilgili konuşuyor Turabi 'yalancı bana yalan söyledi' diyor. Ne yalanı varmış ortada. Hiç yalan yok. Sayma işini Nadya yaptı. Seda ben yokum dedi 6'ya düşürdü. Sayı normal olarak 6 oldu ve Turabi orada 6 deyince yalancı olmuş oldu. Resmen Turabi'yi kötülemek için bir efor sarf ediyor o noktada ve nasıl oynadığını görüyoruz.

Turabi-Hasan tartışmasında Turabi'nin ne kadar masum olduğunu, Hasan'ın ise nasıl planlar ile orada olduğunu görüyoruz. Bir insanın üstünden oynamaya çalışıldığını bu kadar mı belli eder Hasan.😉

Peki FF'de olay ne şekilde gelişiyor. 'Turabi yanlış kayaya çarptı, Turabi elendi, Turabi yalancı, Turabi direkçi, Turabi'ya tanga giydirdiler' diye gelişiyor. Bir insana bu kadar mı at gözlüğü ile bakılır.

Artık herkes Survivor'da sevmediği yarışmacılar için bir köşe yazısı yazacak anlaşıldı. :X

Bak ya, nasıl alçakgönüllü bu Turabi. Tamam baba 5 kişiyiz dedi. Hiç birşey demedi orda başka. Artık yalan da söylüyoruz demekki konu açarken.

@sokak sanati sen kendine dikkat et. Bak cidden bütün dertlerimi bıraktım bir kenara sana düştüm, gerçekten halini hiç iç açıcı görmüyorum. Ne diyeyim hayırlısı olsun senin için. :)

Dünkü konun haklı bulunsaydı kilitlenmezdi zaten, muhtemelen bu da kilitlenecek.

Burda benimle aynı fikirde olan arkadaşlara da sesleniyorum. Eğer aynı fikirdeysek konuya 1 tane bile yorum yazmayalım, kendileri kaynatıp kendileri içsin. Nasılsa o şerbet dökülecek yani konu kilitlenecek. :)

Konu bize seviyesiz demenden sonra bizim karşılık verip tartışma çıkmasından dolayı kilitlendi. Keşke okuyabilseydin. Buraya istediğim düşüncemi konu olarak açabilirim. @RevaN

Doğru izlesen hiç bir şey demediğini görürdün. Sadece 5 kişiyiz dedi sonra Hasan oradan ayrıldı.:)

dediğin gibi hasan kahraman)))).

ilk saldırıyı turabi yaptı takım arkadaşıyla yaptığı dokunulmazlık yarısında aşırı sevinc dansı Hasan'a savaş ilanıydi. turabi hasanin açığını yakalamadigi için onun kışkırtmak istedi. ama hasan efendi adamdı turabinin kendisini rakip olarak gördüğünü üstüne onaydigini onun açığını yakalayıp oradan saldiracagini fark etti. benzer açıkları iyi kovalayan turabi önce duyguyla uğraştı o gidince iki üç hafta begüm saldırdı sürekli arkasından konuştu. şimdi benzer açığı Hasan'a arıyor ama bulamıyor. hasani zayıflatmak için taneri kullanıyor neymiş hasan tanere dusmanmis)))) kendisi Anadolu çocuğu olduğu için arkadaşına düşman olan ona da dusmanmis la turabi hasan senin takım arkadaşın değil mi neden onu kışkırtmak için dans ettin diye sorarlar.

kısacası turabinin taktığını herkes biliyor açık yakala arkasından konuşarak bu açıkla rakibini zayıflat sonra sms de yolla. Hasan da aynı taktiği yapıyor turabinin ufak hatasını görüp oda ona saldırıyor olay bu.

turabinin yaptığı taktiği hasan yapınca neden kötü oluyor da turabi turbo oluyor . )))

Arkadaş fazla kaptırmış kendini
Sprittizci direk dansçısı vs adam gibi adam Camoka hasan :D
Hasanla ilgili yazdıklarına kendisi bile inanmıyor :) ) ) ) ) )

dediğin gibi hasan kahraman)))).

ilk saldırıyı turabi yaptı takım arkadaşıyla yaptığı dokunulmazlık yarısında aşırı sevinc dansı Hasan'a savaş ilanıydi. turabi hasanin açığını yakalamadigi için onun kışkırtmak istedi. ama hasan efendi adamdı turabinin kendisini rakip olarak gördüğünü üstüne onaydigini onun açığını yakalayıp oradan saldiracagini fark etti. benzer açıkları iyi kovalayan turabi önce duyguyla uğraştı o gidince iki üç hafta begüm saldırdı sürekli arkasından konuştu. şimdi benzer açığı Hasan'a arıyor ama bulamıyor. hasani zayıflatmak için taneri kullanıyor neymiş hasan tanere dusmanmis)))) kendisi Anadolu çocuğu olduğu için arkadaşına düşman olan ona da dusmanmis la turabi hasan senin takım arkadaşın değil mi neden onu kışkırtmak için dans ettin diye sorarlar.

kısacası turabinin taktığını herkes biliyor açık yakala arkasından konuşarak bu açıkla rakibini zayıflat sonra sms de yolla. Hasan da aynı taktiği yapıyor turabinin ufak hatasını görüp oda ona saldırıyor olay bu.

turabinin yaptığı taktiği hasan yapınca neden kötü oluyor da turabi turbo oluyor . )))

Peki Hasan neden kahraman oluyor. Hasan'da oyunlar içerisinde ve planları var ama Hasan kahraman. Turabi'ye bu kadar yüklenilirse mecbur kahraman yaparız.

Heee Biz azınlığız şuanda belki @Maskeli Fedai 'den sonra @Yiğitt yada @eskici 'yi çekeriz yanımıza ama 2 kişi ile 15 kişinin fanını susturamıyoruz. Hasan adam, Merve adam deyince bu konuları göstereceğiz sırf bu sebep ile açıyorum bunları. Yani öyle bahsedildiği gibi masum zararsız değiller. Planları olan tehlikeli insanlar.

Arkadaş fazla kaptırmış kendini
Sprittizci direk dansçısı vs adam gibi adam Camoka hasan :D
Hasanla ilgili yazdıklarına kendisi bile inanmıyor :) ) ) ) ) )

Direk dansçısı diye bir şey yok. Adam dövüşçü. Şu takıntılı kelimenden bir bıksan olay bu kadar ileri gitmezdi.:):):)

Hasan ile ilgili şeylere neden inanmıyormuşum.:F Evet uslupta Turabi'den daha iyi ama tahmin edileceği gibi planlı biri.

Turabi millete onu bunu diyecek ama Begüm ve Hasan , Turabi ye birsey diyince kötü oluyor
Yok öyle yağma ben Begümun bu lafları ile cevap veriyorum

bca5619a215269ea9e0c99e82180d192.jpg

Son olarak Begüm ve Hasan geçmişine bakın ne kavga var ne gürültü ama turabi geçmişi kavgalar la dolu buradan da anlaşılıyor :)
Turabi bu sefer yanlış kayaya Çarptı şimdiden 3.oldu , özlem bile 2.olmus düşünün yani :)

Turabi millete onu bunu diyecek ama Begüm ve Hasan , Turabi ye birsey diyince kötü oluyor

Son olarak Begüm ve Hasan geçmişine bakın ne kavga var ne gürültü ama turabi geçmişi kavgalar la dolu buradan da anlaşılıyor :)
Turabi bu sefer yanlış kayaya Çarptı şimdiden 3.oldu , özlem bile 2.olmus düşünün yani :)
turabi'nin 3. olması bence başarıdır. dokunulmazlığı olduğu halde oy atmış insanımız. :D

Peki Hasan neden kahraman oluyor. Hasan'da oyunlar içerisinde ve planları var ama Hasan kahraman. Turabi'ye bu kadar yüklenilirse mecbur kahraman yaparız.

Heee Biz azınlığız şuanda belki @Maskeli Fedai 'den sonra @Yiğitt yada @eskici 'yi çekeriz yanımıza ama 2 kişi ile 15 kişinin fanını susturamıyoruz. Hasan adam, Merve adam deyince bu konuları göstereceğiz sırf bu sebep ile açıyorum bunları. Yani öyle bahsedildiği gibi masum zararsız değiller. Planları olan tehlikeli insanlar.

Direk dansçısı diye bir şey yok. Adam dövüşçü. Şu takıntılı kelimenden bir bıksan olay bu kadar ileri gitmezdi.:):):)

Hasan ile ilgili şeylere neden inanmıyormuşum.:F Evet uslupta Turabi'den daha iyi ama tahmin edileceği gibi planlı biri.
hasan kahram senin yazına gönderme zaten sonunda bol gülücük koymuşum. Hasan bunu savunmak için yapıyor tabiki ne yani turabinin kendisine saldirmasina gül mü atsın. Hasan gül atar ama turabiyi gimunce mezarına (assiye style))))) )

hasan kahram senin yazına gönderme zaten sonunda bol gülücük koymuşum. Hasan bunu savunmak için yapıyor tabiki ne yani turabinin kendisine saldirmasina gül mü atsın. Hasan gül atar ama turabiyi gimunce mezarına (assiye style))))) )

Netice olarak Hasan'da planlarını gerçekleştirmek için yakın gördüklerine yaklaşıyor, onları kullanıyor değil mi. Turabi'nin yaptığını daha içten yapıyor. Ama Hasan yapınca orası Surivvor oluyor. turabi yapınca ahlaksız.:)))

Yukarıda tbrk ettim zaten. Üzerine alınabilirsin o lafları. Hee Hasan konumuz. Begüm konusu yolda. Böyle fotolarını erkenden harcama sonra zorlanırsın.:):)

Netice olarak Hasan'da planlarını gerçekleştirmek için yakın gördüklerine yaklaşıyor, onları kullanıyor değil mi. Turabi'nin yaptığını daha içten yapıyor. Ama Hasan yapınca orası Surivvor oluyor. turabi yapınca ahlaksız.:)))

Yukarıda tbrk ettim zaten. Üzerine alınabilirsin o lafları. Hee Hasan konumuz. Begüm konusu yolda. Böyle fotolarını erkenden harcama sonra zorlanırsın.:):)
hayır turabiden kazık yiyenler gurup oluşturdu doğal olarak nede olsa acıları ortak))) onu da mı yapmasınlar yahuu)) turabi hilmicem ve taner ise aynı sosyolojik kökten geliyor üçünde kamyon arkası sözleri okuyarak büyümüş onların da gurup oluşturması normal yani)))

Benim kaynaklarım çok sağolsun turabi iyi malzeme veriyor bize :X

Aynı naneyi yiyorlar işte @beyazsoy iki tarafta planla ama biri doğruca yapıyor ise diğeri dolaylı olarak. Haksız miyim. Turabi doğrudan yaptığı için ahlaksız oluyor. Hasan ise süslü sözler ederek yaptığı için efendi.

pamuk prenses ve yedi cüceler masalaı daha inandırıcı turabinin haklı olmasından:))

Aynı naneyi yiyorlar işte @beyazsoy iki tarafta planla ama biri doğruca yapıyor ise diğeri dolaylı olarak. Haksız miyim. Turabi doğrudan yaptığı için ahlaksız oluyor. Hasan ise süslü sözler ederek yaptığı için efendi.
yahuu öyle değil. turabi açık bulup millete saldırıyor bunu açıkça yapmıyor kuytu yerlerde dedidikodu yaparak yapıyor. sonra bunun saldırılarına karşı millet kendini savunuyor. hasan hatalı begüm hatalı sahra hatalı duygu hatali hep turabi mi doğru. millete saldirrsan millet kendini savunacak. önce gizli gizli saldıran hep turabi olur. mesela dans olayı gizli saldırıdır tahrik amaçlıdır. bunun aksini iddia edebiliyor musun hasan sana ne yaptı da onu tahrik ediyon. sonra hasan şöyle hasan böyle iyi biz de yedik))))

Turabi tahrik mi etti balta olayında hayır. Yada pirinç olayında ne kadar olayın içerisindeydi hiç değildi ama Hasan kuyruk acısından saldırdı durduk yere. @beyazsoy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...