- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
Survivor All Star gerçeklerini anlatmaya devam ediyoruz. Merve Aydın'ın sahtekarlığını ve Survivor stratejisine dün değinmiştik. Bugün ise Gönüllülerin içten pazarlıklı, ince hesaplar peşinde koşan dışlanmış grubuna değineceğiz.
Bilirsiniz FF'de ki Turabi düşmanlığını. Her mesajında Turabi'ye hakaret edenleri elbette görmemek elde değil. Çok başarılar bu konuda. Hepsine TBRK. Zaten Başarılı insanlar pek sevilmez hele ki Survivor'da hatta Survivor'ında babası konumunda olan son 10 yılın en başarılarının yarıştığı All Star'da hiç sevilmez. Başarılı çünkü; bazılarını başarısız kılmıştır. Turabi'yi bu yüzden sevmiyor, sinir oluyor ve kıskanıyorsunuz. Hem fanlar hemde yarışmacılar için diyorum.. Anlıyorum sizi onu demek istiyorum.
Neyse All Star'da dışlanan bir grup var gördüğünüz üzere. Begüm, Sahra ve Hasan'dan oluşuyor. Kader ortağı bu 3 kişinin yalanları, stratejileri ve oyunlarını göreceğiz. Küçük lokma ile başlamak istiyorum yani Hasan Yalnızoğlu ile.
Cüssesi büyük ama oyunları apaçık ortada olan Hasan, ufak oyunlarla bu haftaya damga vurdu gördüğünüz üzere. İlk önce balta kavgası daha sonra pirinç kavgasında ön plana çıkma heyecanı yaşadı ve gerek kameralara gerekse arkadaşlarına güzelce oynadı.
...
Balta olayında ki küçük tartışmada neler yaşanmıştı. Hiç bir şey. Ama sonucu ne oldu fitne fücur.
'Hasan Turabi'den baltayı istemeye gider. İlk önce işimiz var diyen Turabi daha sonra biraz atıştıktan sonra Baltayı verir.' Sonra ki Hasan tavrını görelim. ''Kamera karşısına geçer Hasan ve Turabi'ye giydirir de giydirir. 'Bireysel yarışıyor aslında bu arkadaş. Kendi gibi düşünenleri çekiyor.' şeklinde Turabi'ye saldırır. Sonra Sahra ve Begüm gibi (az önce Turabi'ye ima ettiği şey olan) kendi gibi düşünenleri yanına çeker ve Turabi'ye bir de orada saydırır.' Helal olsun adama bee.
...
Neyse 2. olaya geçelim pirinç olayı. Bozok pirinç yapmak ister. Turabi, Hilmi, Taner, Bozok ve Nadya pirinci pişirmeye başlar ve sonra Seda ile Özlem'de dahil olur. Bu 7 kişi hiç itiraz etmez ve sonra Sahra gelir Hasan ile hesap sorarlar haklı olarak. Kendi hakları da vardır çünkü orada. Olay buraya kadar normaldir. Sonra Nadya '7 kişi pirinç yemek istiyoruz ve yapıyoruz' der 7 kişi sayarak. Sonrasında Hasan ve Turabi tartışması başlar. Turabi '6 kişi Bozok'u düşünerek yaptık, senin kuralların mı geçerli' falan der. Sonra Hasan '6 değil 5' diyor daha sonra ise Turabi 'tamam baba 5 olsun ne olacak' gibi bir şeyler söylüyor. Sonra Hasan ile Sahra oradan gidiyorlar.
Film burada kopuyor...
Hasan kameraya tartışma ile ilgili konuşuyor Turabi 'yalancı bana yalan söyledi' diyor. Ne yalanı varmış ortada. Hiç yalan yok. Sayma işini Nadya yaptı. Seda ben yokum dedi 6'ya düşürdü. Sayı normal olarak 6 oldu ve Turabi orada 6 deyince yalancı olmuş oldu. Resmen Turabi'yi kötülemek için bir efor sarf ediyor o noktada ve nasıl oynadığını görüyoruz.
Turabi-Hasan tartışmasında Turabi'nin ne kadar masum olduğunu, Hasan'ın ise nasıl planlar ile orada olduğunu görüyoruz. Bir insanın üstünden oynamaya çalışıldığını bu kadar mı belli eder Hasan.😉
Peki FF'de olay ne şekilde gelişiyor. 'Turabi yanlış kayaya çarptı, Turabi elendi, Turabi yalancı, Turabi direkçi, Turabi'ya tanga giydirdiler' diye gelişiyor. Bir insana bu kadar mı at gözlüğü ile bakılır.