Bölümün sonlarına doğru sahneleri olmaz artık.Taner hâlâ var. Acaba son sahnesi ne olacak? 🤔
Cihat Süvarioğlu (Ramazan Kaya), diziye vermiş olduğu emeklerine teşekkür ederiz. Yeni projelerini dört gözle bekliyoruz. Yeni projelerinde başarılar Cihat Süvarioğlu. 👋🏻👋🏻👋🏻😊🥰 @Emre Ozansoy @emreemreu
@12.Adam @Angelica @Yakamoz-Asi
Hiçbir fikrim yok. Diğer çıkanlar gibi belki başka projeleri denemek istemiş olabilir.Ramazan niye cikti ki diziden?
Okudum haberi çok üzüldüm ya Ramazansız nasıl olacak bakalımCihat Süvarioğlu (Ramazan Kaya), diziye vermiş olduğu emeklerine teşekkür ederiz. Yeni projelerini dört gözle bekliyoruz. Yeni projelerinde başarılar Cihat Süvarioğlu. 👋🏻👋🏻👋🏻😊🥰 @Emre Ozansoy @emreemreu
@12.Adam @Angelica @Yakamoz-Asi
Trabzonlu olarak bu beni mutlu etti. Demek ki bende hâlâ Deniz'e evlenme teklifi edebilirim. 😍 (Yusuf Yazıcı da Melisa Aslı Pamuk ile evlenmişti.) 🥰🥰🥰Samet Akaydin, bizim Gönül Dagindaki Hazar Caglar'a evlenme teklifi yapmis.![]()
1 sene sonra boşandı haberi gelir.Samet Akaydin, bizim Gönül Dagindaki Hazar Caglar'a evlenme teklifi yapmis.![]()
Trabzonlu olarak bu beni mutlu etti. Demek ki bende hâlâ Deniz'e evlenme teklifi edebilirim. 😍 (Yusuf Yazıcı da Melisa Aslı Pamuk ile evlenmişti.) 🥰🥰🥰
1 sene sonra boşandı haberi gelir.![]()