kanimca , televizyonluluk adina - bir basari hikayesi - gonul dagi dizisi .Gönül Dağı, 182. Bölümde Sezon Finali yapıyor.
Tuna Orhan kaçıncı bölümde dahil olacak?kanimca , televizyonluluk adina - bir basari hikayesi - gonul dagi dizisi .
konuya asil mesajima geleyim ;
tuna orhan diziye katilmis 😱
usta isimleri kadroya katmaya devam etmeleri ayri takdir edilesi .
< erdal ozyagcilar ile elveda rumeli dizisinde beraberlerdi. o dizi den ikiliyi hatirlayanlar adina - tekrardan ayni projede olmalari- yuzde tebessum birakacaktir burasi net .
ps. sezon finalini izleyip buradan yorumlarim ,unutmazsam .
^ 172 . bolum .Tuna Orhan kaçıncı ^bölümde dahil olacak?
Hokkabaz ve Herşey Çok Güzel Olacak filmlerini izlemedim. Elveda Rumeli dizisini izledim.Terzi rolünü harika oynadı.sevgili. @12.Adam ^tuna orhan demisken , bahsetmeden olmaz ;
ki , kesin izlemissindir - ^hokkabaz filminin yeri bende ayridir...
keza, her sey cok guzel olacak -filmi de.
bence bu iki film cem yilmaz'in muazzam kult isleridir . sonraki islerini sonrasi olarak siralamaya eklerim begenim baglaminda . oncelik benim neznimde basta belirttigim iki filmdir. < - elbette goreceli .
bildigim kadariyla ^tuna orhan yanilmiyorsam , cem bey'in dedigine gore ; cem yilmaz'in cocukluk arkadasinin/en samimi arkadasinin ^abisi .
tuna bey'in hikaye ozunde filmde yer almasi bence kilit di , karakteri orijinal bir roldu . filme katkisi muazzamdi. filmdeki tiplemesi >
orhan direk maradona .
yerli sinema adina -defalarca izledigim filmlerdendir. bas yapittir.
@TenTen
^gonul dagi gibi simdiden kult olmus(en azindan benim gibi dusunenler gozunde) guzide bir diziye ^gelmesi -ayri bir memnun edici durum .
saygi ve selamlar.
vaktin oldugunda , senden rica'm lutfen bir sans ver .Hokkabaz ve Herşey Çok Güzel Olacak filmlerini izlemedim. ^Elveda Rumeli dizisini izledim.Terzi rolünü harika oynadı.
İki filmi de izleyeceğim vaktim olduğunda.vaktin oldugunda , senden rica'm lutfen bir sans ver .
yerli sinema da kaliteli filmler say denilse mutlak yer verecegim guzide filmler arasindadir. her iki filminde kanimca organik bir havasi var .
^.evet. elveda rumeli dizisi rolunu basta ozellikle yazmistim. ki, dizi baglaminda begendigim kult bir projedir-elveda rumeli .
ilk mesajimda da belirttigim uzere -erdal bey'le yine yeniden ayni proje .
.yillar sonra - guzel bir tesaduf de denebilir yine bir dizi ~ikisi bir arada .
dizi de baklavaci kahraman rolunde yer alacak da ,
olasi kotu yani ,iyisi mi - baklava'ya da bayilirim ,, sahneleri izlerken umarim cidden baklava vs yokturdurup dururken ekstra kilo almayalim yahu . latife bir yana, hos gelmis sefa getirmis .
@TenTen