Tuna Orhan kaçıncı bölümde dahil olacak?kanimca , televizyonluluk adina - bir basari hikayesi - gonul dagi dizisi .
konuya asil mesajima geleyim ;
tuna orhan diziye katilmis 😱
usta isimleri kadroya katmaya devam etmeleri ayri takdir edilesi .
< erdal ozyagcilar ile elveda rumeli dizisinde beraberlerdi. o dizi den ikiliyi hatirlayanlar adina - tekrardan ayni projede olmalari- yuzde tebessum birakacaktir burasi net .
ps. sezon finalini izleyip buradan yorumlarim ,unutmazsam .
Hokkabaz ve Herşey Çok Güzel Olacak filmlerini izlemedim. Elveda Rumeli dizisini izledim.Terzi rolünü harika oynadı.sevgili. @12.Adam ^tuna orhan demisken , bahsetmeden olmaz ;
ki , kesin izlemissindir - ^hokkabaz filminin yeri bende ayridir...
keza, her sey cok guzel olacak -filmi de.
bence bu iki film cem yilmaz'in muazzam kult isleridir . sonraki islerini sonrasi olarak siralamaya eklerim begenim baglaminda . oncelik benim neznimde basta belirttigim iki filmdir. < - elbette goreceli .
bildigim kadariyla ^tuna orhan yanilmiyorsam , cem bey'in dedigine gore ; cem yilmaz'in cocukluk arkadasinin/en samimi arkadasinin ^abisi .
tuna bey'in hikaye ozunde filmde yer almasi bence kilit di , karakteri orijinal bir roldu . filme katkisi muazzamdi. filmdeki tiplemesi >
orhan direk maradona .
yerli sinema adina -defalarca izledigim filmlerdendir. bas yapittir.
@TenTen
^gonul dagi gibi simdiden kult olmus(en azindan benim gibi dusunenler gozunde) guzide bir diziye ^gelmesi -ayri bir memnun edici durum .
saygi ve selamlar.
İki filmi de izleyeceğim vaktim olduğunda.vaktin oldugunda , senden rica'm lutfen bir sans ver .
yerli sinema da kaliteli filmler say denilse mutlak yer verecegim guzide filmler arasindadir. her iki filminde kanimca organik bir havasi var .
^.evet. elveda rumeli dizisi rolunu basta ozellikle yazmistim. ki, dizi baglaminda begendigim kult bir projedir-elveda rumeli .
ilk mesajimda da belirttigim uzere -erdal bey'le yine yeniden ayni proje .
.yillar sonra - guzel bir tesaduf de denebilir yine bir dizi ~ikisi bir arada .
dizi de baklavaci kahraman rolunde yer alacak da ,
olasi kotu yani ,iyisi mi - baklava'ya da bayilirim ,, sahneleri izlerken umarim cidden baklava vs yokturdurup dururken ekstra kilo almayalim yahu . latife bir yana, hos gelmis sefa getirmis .
@TenTen
O ruh yerini artık buldu derken ne demek istiyor acaba? Şuan ki kız arkadaşını mı kastediyor acaba yoksa yenisini mi? 9 bölüm olacak bakmıyorum. Ama bu kısmı merak ettim.174. Bölüm Ön İzleme
Filiz'den bahsediyor.O ruh yerini artık buldu derken ne demek istiyor acaba? Şuan ki kız arkadaşını mı kastediyor acaba yoksa yenisini mi? 9 bölüm olacak bakmıyorum. Ama bu kısmı merak ettim.
175. Bölüm Fragmanı
vışşhhh geçmiş olsun175. Bölüm Fragmanı 2
Oyuncu #BerkAtan’ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kaza yapan aracın defalarca takla attığı ve oyuncu Berk Atan’ın omurga ve kaburgalarında kırıkların olduğu ve durumunun ağır olduğu bildirildi. https://t.co/p6rVRWSkVj
— Gülcan Tarımoğlu (@GulcanTarimoglu) April 18, 2025