TRT 1 Gönül Dağı - Dizi Yorumları

İyi ki evde değilmiṣim o zaman

Reactions: AteşBöceği
Akıllardaki tek soru bunu yazarken hiç mi
üşenmedin

Burak Can askere gitmiş. Yeşim'in ayrılışı ile denk getirip bir süre Erkan yok derler muhtemelen.
Göz göre göre harcadılar güzelim çifti sosyal medya uğuruna.

Reactions: Hobbit and 12.Adam
Dün bölümü izlerken yazdığım yazıyı bugün bölümün bitmesi ile tekrar düzenledim. Siz ne düşünüyorsunuz? @Angelica @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
Senarist te Yeşim konusunda aynı düşündü ki Erkan 'a hayır cevabı verdi o da öyle görünüyor ki tertip i seçecek ikisi zaten olmadı uyum yok aralarında bakarsan Selme ile Taner olsun istiyordum ama her zaman Dilek'in yeri daha ayrı instigramdan onların videolarına denkngeliyorum işte diyorum gerçek aşk oydu o ikisini yapamadılar daha farklı olabilirdi hiç olmazsa Dilek'in ölümünden sonra yıl atlanabilirdinDiziye Selma öyle gelebilirdi orda da olmamış bir şeyler var bana göre
------

Burak Can askere gitmiş. Yeşim'in ayrılışı ile denk getirip bir süre Erkan yok derler muhtemelen.
Göz göre göre harcadılar güzelim çifti sosyal medya uğuruna.
Hadi ya o da mı gitti diziden şimdi

Erkan en fazla 2 bölüm olmaz hatta 1 bölüm bile olmama ihtimali var. Askerlik 3 hafta sürdüğü için hemen gider, gelir.

Daha çok Sude'ye başrol teklifi geldiği için senaryo bu şekile evrildi diyelim. Yoksa Yeşim/Erkan ikilisi sene sonuna kadar devam ederdi. Senarist'in Yeşim yakışmadı gibi bir düşüncesi hiç olmadı.

Dizinin, Yasemin sonrası kötü karekteri bence Kamuran olacak.

Yeşim'in çıkma şekline bakıldığı zaman, diziye geri dönüş için açık kapı bırakılma şeklinde olmuş. Duruma göre diziye geri dönecektir. Ne zaman olur veya hiç olur mu, yeni dizinin durumuna göre belli olur. Jenerikten ismi çıkarılmış, Burak Can ise jenerikte vardı.
Zaten geçen günlerde askerlik için çıkacağı söylenmişti. 121 sonu, 122 bölüm başı gibi dönecektir.
Bölüm için diyeceğim tek nötr kısım, Hamdi için bu kadar aksiyona gerek var mıydı bilemedim. 121 Yasemin odaklı (bölümde daha fazla göründüğü) bir bölüm olacak muhtemelen.