Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Of of. :Z
Fragmanlar müthiş ya, çok beğendim. :Z
Sonunda olayların karıştığı bir bölüm izleyeceğiz. :Z
Fragmanlar çok iyi olmuş , merakla bekliyorum dizimi. :)

Bu dizinin tekrarlarini izliyorum .Cok hos ve keyifli dizi.TMC her zaman daha farkli projeler sunuyor

Star haber erken mi bitecek?? Geniş özet mi verecek dizi? Geçen hafta izleyememiştim:(

Yine güzel bir bölümdü. Her ne kadar ilk bölümlerdeki gibi beğenmesem de yine de güzel ilerliyor dizi.

Son sahnede Saadet gereken cevapı vermiş oldu, sevindim. :X

Bu bölüm geçen bölüme göre çok daha iyiydi. :X

Yılmaz iyi plan yaptı ama olmadı sonuç yine hüsran. :D Artık öğrense ya Servet'in hamile olduğunu. :(

Bedir birini öldürmüş sanırsam. Tam Sevda'ya onu sevdiğini söyleyecekti ki kanlılarını gördü söyleyemedi.

Sevda Tibet'e yanaştı yine annesinden intikam alacam diye. Kötü oldu. :(

Son sahne süperdi. Saadet Asrın'a güzel bir oyun oynadı. :D İyi de ya Kemal Asrın'ı görseydi Saadet gelmeden? :D

Bekliyoruz gelecek bölümü merakla. :)

Servet ve Enişte Bey yine döktürdüler:X Gerisi işte yine aynı şeyleri oynuyor :A

Bu arada dizinin adını tek bölümlük bi kadından alması çok kötüydü :T:

Çok güzel bir bölümdü yine. :bhr:
Durağan bölümlerin üstüne bu bölüm çok iyi geldi. :Z
Sıkılmadan izledim diyebilirim. :bhr:

Servet ve Yılmaz sahnelerini yine çok beğendim. :)
Artık olay bitsede barışsalar ya. :(

Asrın geldi ama dizinin sonunda şok oldu. :F Saadet çok iyi yaptı Asrın'a bence. :Z Haftaya ne olacak merak ediyorum. :D

Bedir ve Sevda yakınlaşmaları istiyoruz daha fazla. :( Sevda iyi yaptı Tibet'in annesi çok bozuldu ama. :A

Kısacası güzel bir bölümdü diyebilirim, merakla fragmanı bekliyoruz. :Z

5.bölümü yorumlamayı unutmuşum saadet ne güzel patakladı parlak oğlanı @Çiğdem- yapamaz :F öteki parlak komiserle de herkesin içinde iyi kavga etti :X

baba ile yılmazın evdeki halleri çok iyiydi:X zorla çorba içirme falan

@Forumdash on brezilya dizisi karakteri alev bu bölüm güzel şeyler yaptı :X işte fark-ı ab dizileri iyi-kötü çok keskin olarak belli değil

sevda o küçük aklıyla tibetin anasını alt ederse helal :F

bedirin de düşşmanları geldi iyi oldu senaryo çok hızlı ilerliyi izleyiciyi boşa oyalayacak bişi olmadı şu ana kadar:X

@destere @Nisa @sokak sanati @aserat54

Servet'in hamile oldugu sonunda çıkıyor ortaya :X Enişte BEy bişeyler yapar umarım:X

@xemrexxx Alev resmen brazilya dizisi gibi konumlandırılıyor gerçekten:F Bu haftaki bölümde Servet'le kocasının ayrıldıgını söylediğinde kızlar arkada peydah oldu :F:F Sonra bi bakmişssin Enişteye supriz yapmiş:F Bazen fazla sırıtıyor karakter.

Servet'in hamile oldugu sonunda çıkıyor ortaya :X Enişte BEy bişeyler yapar umarım:X

@xemrexxx Alev resmen brazilya dizisi gibi konumlandırılıyor gerçekten:F Bu haftaki bölümde Servet'le kocasının ayrıldıgını söylediğinde kızlar arkada peydah oldu :F:F Sonra bi bakmişssin Enişteye supriz yapmiş:F Bazen fazla sırıtıyor karakter.
renk katıyor alev:A

Dizi sıkmaya başladı biraz ya. Yılmaz reyiz var da renk katıyor Allah'tan. :D Servet'le avukat önünde yaptıkları tartışma çok iyiydi. :F

Az önce bitirdim yeni bölümü. :)

Durağan bir bölüm geçti bence. Bedir ve Sevda'sız bir bölüm ne kadar güzel olabilir diye soruyorum kendime. :(

Bölüm sıkıcıydı ve konu yok gibi duruyor. Umarım güzel çizgisinde gider, sonu güzel bitti ama dizinin merak ediyorum kimdi o. :D

7. Bölümü bekliyoruz. :Z