Star Gönül İşleri - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper ötesi bir bölümdü. Senarist yine ters köşe yaptı helal olsun. :F Sevda son hareketiyle gözüme girdi Bedir kızı yola getiriyor. :A Asrın'ı da hafiften sevmeye başladım hayırlısı bakalım. :A

Tibet yine yaptı melunluğunu. ss Psikopat ya bakışları çok fena zaten. :T:

Güzel mesajlar verildi bu bölümde. Önce insan olmak lazım para her zaman bulunur. :)

Çoğu yerde dizi sacmliyor ve zorluyor bazı yerlerde iyi .. bedirin dövülmesi tam totislik olmuş

Süper ötesi bir bölümdü. Senarist yine ters köşe yaptı helal olsun. :F Sevda son hareketiyle gözüme girdi Bedir kızı yola getiriyor. :A Asrın'ı da hafiften sevmeye başladım hayırlısı bakalım. :A

Güzel mesajlar verildi bu bölümde. Önce insan olmak lazım para her zaman bulunur. :)
starda bu dizi dayanmaz Sonu sihirli annem gibi olacak çok muhalefetçi bir dizi olduğu için kösem uğruna diziyi cumartesi saat 14 e atar

Sevda üzerinden yapılan ters köşe süperdi. Bu dizi yılın dizisi nokta net. Uzuun zamandır böyle hem kaliteli hem samimi dizi yoktu. :)

Star delirdi. :F Son sahne diye ortadan sahne koydu ve aniden bitirdi diziyi. :kiki:

Dizinin senaryo matematiğini Amerika dizi matematiğini bire bir uyguluyor ayni kiraz mevsimin başında olduğu gibi . bu matematiği sürekli sürdürebilir mi bilemem bu bölümde çok zorlama sahneler vardı.
Sevda 5 saniye büyük belge buldu hemen. Para göz gore gore çalındı ve saçma bir şekilde geri geldi. Asrinin o kadar parası var illa hırsızın parası içim uğraşıyor ve elini koymuş gibi parayı çalıyor ))

Dizinin senaryo matematiğini Amerika dizi matematiğini bire bir uyguluyor ayni kiraz mevsimin başında olduğu gibi . bu matematiği sürekli sürdürebilir mi bilemem bu bölümde çok zorlama sahneler vardı.
Sevda 5 saniye büyük belge buldu hemen. Para göz gore gore çalındı ve saçma bir şekilde geri geldi. Asrinin o kadar parası var illa hırsızın parası içim uğraşıyor ve elini koymuş gibi parayı çalıyor ))​
Yurt dışına gitmediyse muhtemelen satmamıştır malları :)

tibeti de herkes eziyi normalde acırdım ama hakediyor ezilmeyi melun :F

Bölüm yine müthişti. :D

Servet ve Yılmaz barışsın artık ama. :( Yılmaz açıldı bence 2. bölümden sonra burada yine iyiydi. :D

Bedir adamım ya. :D Seda ile çok yakışıyorlar bir kaç bölüme aşk bekliyorum. :bhr:

Tibet'e artık sinir oldum. Bedir'i dövdürttü. :( Dizi güzel yerde bitti bence , yılın dizisi. :Z

Fena olmamış fragman. :X

Servet affet artık Yılmaz'ı ve hamile olduğunu söyle. :(

Şu Bedir'in olayı ne merak ettim. :D Sevda ile daha da yakınlaşacaklar gibi. :)

Fragman bomba bomba. :D
Bu yıl tam olarak iki dizim var desem birincisi Gönül İşleri. :bhr:

Bedir ve Sevda sizde çıkınız pls artık. :Z
Fragman süper , merakla bekliyorum iki gün sonrayı. :Z