Urfa'ya baktım fena dizi değil bunuda ilgi çekici bişey yokHe ondan ondan.
Saldırın.![]()
Bakıcaz yarın Kg geçerse başarıfırat çelik e dublaj mı yapılmış lo fgsn deki sesi değil
demek ki tutacak @destere de izlemediyse tamamdır![]()
Urfa'ya baktım fena dizi değil bunuda ilgi çekici bişey yokHe ondan ondan.
Saldırın.![]()
Bakıcaz yarın Kg geçerse başarıfırat çelik e dublaj mı yapılmış lo fgsn deki sesi değil
demek ki tutacak @destere de izlemediyse tamamdır![]()
Bilmem hata etmiş bence de.Kendi sesi iyiymiş niye bunca zaman dublaj yapmış acaba.
Anladık.![]()
Mart'tan sonra KPA izliyordum (MY'ye netten bakıyordum, bakıyordum derken 2 saatlik bölümü 15-20 dakikaya bitiriyordumOnu hep izlemiyordun ki KPA izliyordun arada.![]()
Aynen.Bilmem hata etmiş bence de.
Zararın neresinden dönersen kardır.![]()
Kitapdan sonra konuşacak başka bi şey daha bulduk sen anladın.Mart'tan sonra KPA izliyordum (MY'ye netten bakıyordum, bakıyordum derken 2 saatlik bölümü 15-20 dakikaya bitiriyordum) ama artık KPA'yı da takip etmiyorum.
Ortak bir dizi bulmamız çok güzel.![]()
dizi ağır ab olacak gibiUrfa'ya baktım fena dizi değil bunuda ilgi çekici bişey yok
Bakıcaz yarın Kg geçerse başarı![]()
Biz forumcak çok beğendik ilgimizi de baya çekti.Urfa'ya baktım fena dizi değil bunuda ilgi çekici bişey yok
Bakıcaz yarın Kg geçerse başarı![]()
Forumcak dokto dizisini'de beğenmiştiniz ama sonu hüsran olduBiz forumcak çok beğendik ilgimizi de baya çekti.![]()
İdare eder diyelim.Aynen.Oyunculuğu yine pek iyi değil ama.
Kitapdan sonra konuşacak başka bi şey daha bulduk sen anladın.![]()
Daha Sinem'i göremedim ki partnerini göreyim.İdare eder diyelim.Yine de Sinem'in partnerlerine fark atar.
Ayrıca Beren geçmişi yeter.
![]()
onun daha 2.bölümü çıkmadı bile artarsa görürüm seniForumcak dokto dizisini'de beğenmiştiniz ama sonu hüsran oldu![]()
Yarın lider diyosun yanidizi ağır ab olacak gibi
ıkea ya gönderme mi yapılar![]()
İkinci bölüm reytingleri açıklansın konuşuruz.Forumcak dokto dizisini'de beğenmiştiniz ama sonu hüsran oldu![]()
Açıklanmadan knşlımİkinci bölüm reytingleri açıklansın konuşuruz.![]()
Ama part 2'ye kaçtıonun daha 2.bölümü çıkmadı bile artarsa görürüm seni
sinem kobal geldi bakalım nasıl oynamış
Sen çok beğenirsin eminimDaha Sinem'i göremedim ki partnerini göreyim.![]()
İlk bölümden belli olmaz daha bu işler diyorum.Açıklanmadan knşlım![]()
Sana soran oldu muForumcak dokto dizisini'de beğenmiştiniz ama sonu hüsran oldu
Orası öyle oldu![]()
gültepeye bir hafta süre verilmiş bu hafta artmazsa yolcu o yüzdn hiç endişelenmiyimAma part 2'ye kaçtı![]()
Süzme bu dizideydi demi?Sen çok beğenirsin eminim![]()
Süzmeyi.
![]()