Urfa'ya baktım fena dizi değil bunuda ilgi çekici bişey yokHe ondan ondan.
Saldırın.
Bakıcaz yarın Kg geçerse başarıfırat çelik e dublaj mı yapılmış lo fgsn deki sesi değil
demek ki tutacak @destere de izlemediyse tamamdır
Urfa'ya baktım fena dizi değil bunuda ilgi çekici bişey yokHe ondan ondan.
Saldırın.
Bakıcaz yarın Kg geçerse başarıfırat çelik e dublaj mı yapılmış lo fgsn deki sesi değil
demek ki tutacak @destere de izlemediyse tamamdır
Bilmem hata etmiş bence de.Kendi sesi iyiymiş niye bunca zaman dublaj yapmış acaba.
Anladık.
Mart'tan sonra KPA izliyordum (MY'ye netten bakıyordum, bakıyordum derken 2 saatlik bölümü 15-20 dakikaya bitiriyordumOnu hep izlemiyordun ki KPA izliyordun arada.
Aynen.Bilmem hata etmiş bence de.
Zararın neresinden dönersen kardır.
Kitapdan sonra konuşacak başka bi şey daha bulduk sen anladın.Mart'tan sonra KPA izliyordum (MY'ye netten bakıyordum, bakıyordum derken 2 saatlik bölümü 15-20 dakikaya bitiriyordum) ama artık KPA'yı da takip etmiyorum.
Ortak bir dizi bulmamız çok güzel.
dizi ağır ab olacak gibiUrfa'ya baktım fena dizi değil bunuda ilgi çekici bişey yok
Bakıcaz yarın Kg geçerse başarı
Biz forumcak çok beğendik ilgimizi de baya çekti.Urfa'ya baktım fena dizi değil bunuda ilgi çekici bişey yok
Bakıcaz yarın Kg geçerse başarı
Forumcak dokto dizisini'de beğenmiştiniz ama sonu hüsran olduBiz forumcak çok beğendik ilgimizi de baya çekti.
İdare eder diyelim.Aynen.Oyunculuğu yine pek iyi değil ama.
Kitapdan sonra konuşacak başka bi şey daha bulduk sen anladın.
Daha Sinem'i göremedim ki partnerini göreyim.İdare eder diyelim.Yine de Sinem'in partnerlerine fark atar.Ayrıca Beren geçmişi yeter.
onun daha 2.bölümü çıkmadı bile artarsa görürüm seniForumcak dokto dizisini'de beğenmiştiniz ama sonu hüsran oldu
Yarın lider diyosun yanidizi ağır ab olacak gibi
ıkea ya gönderme mi yapılar
İkinci bölüm reytingleri açıklansın konuşuruz.Forumcak dokto dizisini'de beğenmiştiniz ama sonu hüsran oldu
Açıklanmadan knşlımİkinci bölüm reytingleri açıklansın konuşuruz.
Ama part 2'ye kaçtıonun daha 2.bölümü çıkmadı bile artarsa görürüm seni
sinem kobal geldi bakalım nasıl oynamış
Sen çok beğenirsin eminimDaha Sinem'i göremedim ki partnerini göreyim.
İlk bölümden belli olmaz daha bu işler diyorum.Açıklanmadan knşlım
Sana soran oldu muForumcak dokto dizisini'de beğenmiştiniz ama sonu hüsran oldu
Orası öyle oldu
gültepeye bir hafta süre verilmiş bu hafta artmazsa yolcu o yüzdn hiç endişelenmiyimAma part 2'ye kaçtı
Süzme bu dizideydi demi?Sen çok beğenirsin eminimSüzmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?