asrın parayı verecek sevda da aldığıparayı işçiye verecekBu işin altından bi şey çıkacak.
sen ab lik diziden ne anlarsınSaçmalığa for.
Gördün mü Sevdam yapmaz öyle bir şey demiştim.asrın parayı verecek sevda da aldığıparayı işçiye verecek
sen ab lik diziden ne anlarsın
senaristin oyunu .ssGördün mü Sevdam yapmaz öyle bir şey demiştim.
Öf saçma olmuş o sahne adam hiç tanımadığı birine çantayı atıyor elinden tutuyor falan aman.asrın parayı verecek sevda da aldığıparayı işçiye verecek
sen ab lik diziden ne anlarsın
Öf saçma olmuş o sahne adam hiç tanımadığı birine çantayı atıyor elinden tutuyor falan aman.
Denizde boğulan ateist de Allaha yalvarıyor.Öf saçma olmuş o sahne adam hiç tanımadığı birine çantayı atıyor elinden tutuyor falan aman.
Denizde boğulan ateist de Allaha yalvarıyor.Sıkışınca hırsız hırsızlığını, ateist ateistliğini unutur.
Dizinin senaristi ben olsaydım o adama bir silah verirdim polislere doğrulturdu çekilin lan derdi kaçardı.sen de azılı hırsız sen de polisi gör ondan sonra mantık ara o sahnede
arkadan küçük ağa huriye zılgıtı .ssDizinin senaristi ben olsaydım o adama bir silah verirdim polislere doğrulturdu çekilin lan derdi kaçardı.
Hayır arkada Kadriye ana olacak o da tüfeğini alıp bahçeye çıkacak siz kimsiniz lan diye bağırıcak. .ssarkadan küçük ağa huriye zılgıtı .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?