asrın parayı verecek sevda da aldığıparayı işçiye verecekBu işin altından bi şey çıkacak.![]()
sen ab lik diziden ne anlarsınSaçmalığa for.![]()
Gördün mü Sevdam yapmaz öyle bir şey demiştim.asrın parayı verecek sevda da aldığıparayı işçiye verecek
sen ab lik diziden ne anlarsın![]()
senaristin oyunu .ssGördün mü Sevdam yapmaz öyle bir şey demiştim.![]()
Öf saçma olmuş o sahne adam hiç tanımadığı birine çantayı atıyor elinden tutuyor falan aman.asrın parayı verecek sevda da aldığıparayı işçiye verecek
sen ab lik diziden ne anlarsın![]()
Öf saçma olmuş o sahne adam hiç tanımadığı birine çantayı atıyor elinden tutuyor falan aman.![]()
Denizde boğulan ateist de Allaha yalvarıyor.Öf saçma olmuş o sahne adam hiç tanımadığı birine çantayı atıyor elinden tutuyor falan aman.![]()
Denizde boğulan ateist de Allaha yalvarıyor.Sıkışınca hırsız hırsızlığını, ateist ateistliğini unutur.
![]()
Dizinin senaristi ben olsaydım o adama bir silah verirdim polislere doğrulturdu çekilin lan derdi kaçardı.sen de azılı hırsız sen de polisi gör ondan sonra mantık ara o sahnede![]()
arkadan küçük ağa huriye zılgıtı .ssDizinin senaristi ben olsaydım o adama bir silah verirdim polislere doğrulturdu çekilin lan derdi kaçardı.![]()
Hayır arkada Kadriye ana olacak o da tüfeğini alıp bahçeye çıkacak siz kimsiniz lan diye bağırıcak. .ssarkadan küçük ağa huriye zılgıtı .ss