hayret bi şey
Emekli
Olabilirutfalıyım ezelden değil miydi yaptıranayrıca her kanal yaptiriyi bunu artık anormal biş ideğil
kaydetmeye ne hacet hep payaşılıyor
tmc dizisi lduğuna göre 2.sezon bunların annesi gelir@Forumdash
Demet Reaksiyon etiketi kullanmadı mı???? 4 milyonluk follower'ı var
biliyorumOlabilirAnnesini zaten seyirci kaçarken görmedi yada öldüğünü görmedi illa o hikayeye gireceklerdir
Demet Reaksiyon etiketi kullanmadı mı???? 4 milyonluk follower'ı varO tweet kaç kişiye ulaşmiştir biliyormusun sen
o kadarını herkes anladı adamın amacı soygun kendi dediAha kızdan faydalanacak sonra nikahı terkedip gidecek bölümü çözdüm.
Daha bölümün bitmesine çok var ama konuyu çözdüm bu hayra alamet değil, dizi o kadar AB olmaz benden söylemesi.@xemrexxx @Forumdash @ABAY_06
Anahtarları kopyaladıbiliyorum
sana laf yetiştiricem diye kaçırdım adam neyi değiştirdi de çantaya attı
Faydalanacak kızdan bunu tek ben anladım.o kadarını herkes anladı adamın amacı soygun kendi dedi
kopya şekline for
Ağır TOTAL.
ab de iyi gider benceFaydalanacak kızdan bunu tek ben anladım.
Ağır TOTAL.
Reklama girdi kalanını yarın netten izlerim artık.Güzel, samimi bir dizi olmuş izlerim bundan sonra yarın reytinglerde yüksek alamaz ama bol tekrarla yükselme potansiyeli çok yüksek.
@Bully ben hiç hata bulamadım Oya abla ne bulmuş ki.
Bilmem Çarşamba günkü yazısında yazacakmış işte.Faydalanacak kızdan bunu tek ben anladım.
Ağır TOTAL.
Reklama girdi kalanını yarın netten izlerim artık.Güzel, samimi bir dizi olmuş izlerim bundan sonra yarın reytinglerde yüksek alamaz ama bol tekrarla yükselme potansiyeli çok yüksek.
@Bully ben hiç hata bulamadım Oya abla ne bulmuş ki.
Beklemiyoruz merakla.Bilmem Çarşamba günkü yazısında yazacakmış işte.
Dizi ekibinde gıcık olduğu birileri vardır ondan yazmıştır herhalde.
@yatutarsa ve @destere 'nin OHB'sini geçse yeter.ab de iyi gider bence
bu arada direkt totale bağladın gazozuna ilaç da atacak mı
OHB geçilmez!!Beklemiyoruz merakla.Bende kanala gıcığım ama güzel beğendim yani.
@yatutarsa ve @destere 'nin OHB'sini geçse yeter.
Hayır etkileyecek öyle sahip olacak.
"Şu anda ne düşünüyorsun?"da bölümü beğenmediğini dile getirmiştin. Geçebilir.OHB geçilmez!!
sonlara doğru toparladı"Şu anda ne düşünüyorum?"da bölümü beğenmediğini dile getirmiştin. Geçebilir.
Çok çeliştin kendinle neyse konu dışına çıkmayalım. 🙂 🙂sonlara doğru toparladıhem uzun vadeden bahsediyorum ben 🙂
@RevaN duymasın seni ermenistana itelerBennu Yıldırımlar, Timurçin EsenGözlerimi alamadım bu ikiliyi izlerken hem çift olarak hem oyunculuk olarak çok begendim. Ama aldatma olmadı be cidden olmadı. Selmayıda begendim bir ara abartıya kaçsa da yine naif asil oyunculuğunu gösterdi ama Sinem kötüydü be. Zaten hiçbir zaman beğenmiyordum. Yine beğenmedim. Bu arada bu kız şımarık olmamış bildigin itici olmuş söyliyim de.
hayır!..Çok çeliştin kendinle neyse konu dışına çıkmayalım. 🙂 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?