Gökhan Gönül Beşiktaş'ta!

Ya yerleri dolmayacak adamlar değil ama savunma dörtlüsünden 3 ismin bedavaya gitmesi büyük rezillik bence.
Aynen öyle, Caner beni en çok üzen transfer oldu zaten. Gökhan gittiğine göre artık orta açmayı bilen, ikide bir sakatlanıp önemli maçları kaçırmayan sağ beke sahip olabiliriz.

Aynen öyle, Caner beni en çok üzen transfer oldu zaten. Gökhan gittiğine göre artık orta açmayı bilen, ikide bir sakatlanıp önemli maçları kaçırmayan sağ beke sahip olabiliriz.
Van Der Wiel müthiş hücumcu bek. Savunma arkasına iyi sarkıyor ortaları ve pasları iyi. Dediğim gibi Gökhan'dan kat kat iyi. Caner en az 7 milyon ederdi bence.

Twitter'da takip ettiğim Fenerbahçeli kesimde Gökhan'ın gidişine üzülen bile yok. Daha iyisini bulmuşken hele sinsi, sezon boyunca 5-6 maç iyi oynayıp taraftara iyi gözüken bir futbolcunun arkasından ağlayacak halimiz yok. Gökhan'ın ne kadar iyi bir sağ bek olduğunu Beşiktaşlı arkadaşlar anlarlar sezon başlayınca zaten, sabırlar dilerim kendilerine.

Türkiye'nin iyi sağ beki diyebiliriz (Wan der Wiel'dan sonra tabi). Şunları da unutmamak gerek sürekli sakatlanan bir oyuncu. 30 küsür yaşında bir adama 3 € vermek ne kadar doğru. Para için oynadığı bir aşikar en ufak bir başarısızlıkta kargaşa çıkarır. Gökhan'a gelecek olursak durumu Emre Belezoğlu'ndan beter olacak. Fenerbahçe için hayırlısı oldu diyebiliriz ondan daha ucuza daha genç ve daha iyi bir sağ bek aldık. Beşiktaşta başarılar...

Oha lan insanlar para için neler yapıyor

Son düzenleme:
Abi öyle diyorsun da Van Der Wiel hem daha genç hem daha iyi. Gökhan'ın yaşı önemli değil diyorsun da çoğu futbolcu en tembel futbolcu olarak Gökhan'ı gösteriyor, sık sık sakatlanıyor.

Van der Wiel'de kesin değil ya. Yatmaz umarım o transfer.
İstanbul'u gezip gitmiş diyorlar. Şu son bomba olayları kötü etkileyebilir. İnşallah alamazsınız.

Ben Gökhan Gönül Beşiktaş'ta derken ''tamam'' diyip inanmayan anca formasını alırsınız diyen insanlar şimdi karalama kampanyası başlatmışlar.

Gökhan'ı eleştiren arkadaşlar sezon boyunca neler yazmışlar diyerek @xdragxx'in açtığı tüm konulara baktım tek eleştiri göremedim.
)

Beşiktaş'ın maç konularında Olcay, Necip, Beck, İsmail, Mustafa Pektemek, Tolga gibi oyuncuları maçlarda istisnasız her maç eleştirmişim. Şimdi 9 yıldır kaptanlığını yapmış adama çamur atıyorlar.

@xdragxx'i ayrı tutuyorum. Sezon boyunca Aykut, Beşiktaş'ın ön tarafı iyi demiştir hep, ben de Fenerbahçe'nin geri 5'lisini beğenmiştirim. Geri 5'li bir tek Kajaer'den oluşmuyor, Kajaer zaten topu oyuna sokamıyor (kesicilğine laf yok) oyunu geriden kuran Gökhan ve Caner idi.

Olayın aslını da çarptıracaklar akılları sıra.

Gökhan Gönül mevzusunun başlangıç tarihi Şener Özbayraklı transferine kadar dayanıyor. O dönem Şener'in görüşmede ''oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum, Gökhan Gönül varken zor'' dediği, bizzat Aziz Yıldırım'ın da ''Gökhan ile sözleşme uzatmayacağız dediği'' biliniyor.

Oyuncunun derdi para olsa Fenerbahçe'den daha az rakama Beşiktaş'a Evet demezdi. Nedir şimdi oyuncunun karakterine falan bel altı vurmak. Yandex başkan babasının çiftliği gibi kulübü yönetiyor diyemiyorsunuz tabii.

Twitter'daki Fenerliler üzülmüyormuş ahaha.

Van Der Wiel'i transfer olduğu konuya iyi transfer olduğunu yazdık. (Konusunu da ben açtım) Bizim formamızı giymese de çamur atacak kadar gözü kör fanatik biri değilim.

Gökhan ve Caner, Ersun Yanal'ın hücum futbolunda ikisi de muhteşem futbol sergilediler. Perreira ise oyuncuları ileriye çıkartmıyordu. Caner'in buna nasıl tepki gösterip hoca ile kavga ettiğini biliyoruz.

Yalnız şunu unutmamak gerek. Eldeki elma daldaki elmadan iyidir. Geçen yıl Van Persie, Nani gibi 40 milyon Euro harcanan kadro için açık ara ligi zirvede tamamlar deniliyordu sonu malum. Bir oyuncunun ne vereceğini bilemezsin. Hele ki bu oyuncu hastayım deyip Milli takımın kampını terk ederek akşamına kızlarla bar da alem yapıyorsa.

Sakatlığına gelince, Trabzonspor'dan beri hiç sakatlanmayan Burak geçtiğimiz sezonun ilk yarısında üst üste adale sakatlıkları yaşadı. Bunada sebep tam iyileşmeden oynamak istemesi veya hocanın oynatmak istemesi sebebi neden oldu. Yani bir oyuncu tam iyileşmeden sahaya sürmeyeceksin Gökhan'da da aynısı yaşandı. Yoksa önceki yıllarda böyle bir durumu yoktu, Şener de transfer olmadan önce 40-50 maç tek başına sağ beki taşıdı.

Ayrıca Gökhan'dan önce oyuncuya biz taliptik. Fenerbahçe'den önce Skrtel, N'Koulou ve Kolaraov'a talip olduğumuz gibi. Biz kime talip olsak araya girip Yandex başkan fiyat kızıştırıyor. Allah görüyor zaten böyle yaptığı için Diego, Van Persie ve Ozan'ın hayrını göremedi. Diego'ya imza parası 5 milyon yıllık 3,5 milyon Euro maaş. Van Persie'yi bedava alacaktık 5 milyon imza parası yıllık 6 milyon maaş, sonunda da UEFA kriterleri.

Son düzenleme:
Bjk için iyi transfer nokta atışı oldu ; fb için iyi oldu artık orta açmayı bilen bir sağbeki olma ihtimali var ; gökhan gönül ün akıbetini ibretle izleyecez kanırta kanırta şampiyon olduk diyordu çakma filazof şenol güneş in yanında şerefli bir basın mensubu varsa 2011 yılının şampiyonu kim diye sorar gökhancık da cevaplasın bakalım ne diyecek

Gökhanın alacağı yıllık ücreti 1,7 milyon euroyu yazıyorsun da neden 2 milyon euro imza parasını yazmıyorsun he birde menejerine verdiğiniz 1 miyoncuk ta var alt alta üst üste topladın mı gökhan'ın bjk'ye yıllık maliyeti maç başları harici 2,7 milyon dur .fenerde maç başı hariç 1,7 alıyordu.
ya matematik kötü ya da yediğiniz kazığı manüpile ediyorsunuz
))))) ondan sonra da futbol konularında dürüstlükten tarafsızlıktan dem vurursunuz
((( komik olmayın kendinizi küçük düşürüyorsunuz

Beşiktaş'tan Gökhan Gönül'e servet!

Yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek olan Gökhan Gönül için Siyah Beyazlılar'ın kasasından çok ciddi bir rakam çıkacak.

9 sezonluk Fenerbahçe kariyerinin ardından eleştiriler, tartışmalar ve karşılıklı atışmalar eşliğinde Beşiktaş'a imza atan Gökhan Gönül için Siyah Beyazlılar adeta bir servet ödeyecek.

Menajerine 1 milyon euro!

Gökhan Gönül'ün İstanbul'un bir diğer yakasına geçmesinde en büyük etkenlerden olan, hatta bir ara Fenerbahçe'nin "Onunla görüşmeyeceğiz" açıklamasında bulunduğu Ahmet Bulut, tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'a imza atmasıyla 1 milyon euroluk (3,20 milyon TL) kazanç elde edecek.

İmza parası tam 2 milyon euro!

Yeni sezonda Beşiktaş'la, uzun bir aranın ardından Şampiyonlar Ligi'ne de dönecek olan Gökhan Gönül bonservisi elinde olan futbolcuların son yıllarda büyük koz olarak kullandıkları imza parasını da cebine koyacak. Kartal, 31 yaşındaki oyuncuya tam 2 milyon euro (6,4 milyon TL) imza parası ödeyecek.

3+1 yıllık sözleşme

2016/2017 sezonunda çok daha iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan, bunun için de ilk olarak savunma hattına yoğunlaşan Siyah Beyazlılar, sağ kanadı en az 3 sene daha Gökhan'a teslim edecek. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi 3+1 yıl olarak belirlenirken, Gökhan yeni takımından sezonluk 1.7 milyon euro (5,4 milyon TL) kazanacak.

Yani Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a maliyeti "+1" sezonluk opsiyon kullanılmadığında ve maç başı ücretler, primler hariç tutulduğunda bile 8.1 milyon euro yani yaklaşık 25,9 milyon TL olacak.

vay be bayağı ucuza kapatmış bjk gökhanı
))))))))))))

Son düzenleme:
Bosman kuralı Türkiye içi transferlerde işlemediği için Beşiktaş'ın canı yanacak. Aziz bu işin peşini bırakmaz ben en iyimser ihtimalle 1 yıl falan transfer yasağı gelir diyorum. Oyuncuyla sözleşmesi bitmeden görüşmek, hele hele sözleşme atmak ne demek? Muz Cumhuriyeti mi burası?

Ayrıca umarım Gökhan en kısa zamanda o şerefsiz menajerinden kurtulur 1 milyon euro için çocuğun başını yaktı resmen.

Birde açiklama yapmış midesiz herif parayla alakası yok diye bunu yiyen olur mu bilmiyorum para ile alakasi yoksa neyin pazarligini yapti isin doğrusu şu bu önceden gitti bjk ye imza attı bjk şov yapıp fb nin elinden aldık diye hava basacaktı bu gökhan gönül de olur olmaz istekler sunup yönetime suçu atıp fb taraftarınada bunu yedirecekto bizim başkan oyunu bozdu bilerek 2.5 milyona kadar çıktı herşey meydana çıktı 9 yıldır bizde ne kadarlık oyuncu oldugunu biliyoruz

Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ederken Beşiktaş ile görüşen, paragöz bir oyuncuya yer yok bu kulüpte. İstediği takıma gidebilir hiç sıkıntı değil. Beşiktaş'a gitsin bakalım elbette Kadıköy'e gelecek. Gerçi bir bahane bulur Kadıköy'de oynamaya cesaret edemez.

Birde yasal olaral sıkıntı olmasada bu yaptığı ne kadar etik 2 ay kala imzalamış sen fb nin kaptanısın şampiyonluk mücadlesi verdigin takima gidiyorsun ama şerefli basin bunu irdelemez tersi bir durum bizde olsaydi turkiye ayaga kalkar denilmedik laf birakilmazdi

Beşiktaşa geçmiş olsun)) Beşiktaş fenerin eskilerini toplamayı ne çok seviyor ya))

Sözleşmesi bitecek futbolcuyla 6ay öncesinden görüşmek fifa kuralları içinde

Ama Gökhan gönülun bir Beşiktaş maçı öncesi sakatlanıp milli maçta oynaması fenere şikeci diyen Şenol güneşe çok yakıştı galiba

eski? Gökhan Fener'de ilk 11'e yazılacak ilk adamdı
Ağlamayın arkadaşlar 40 milyon harcar, patlatırsınız bombaları
Hırvat maçında Görduk müthiş futbolcu))) Gökhan bir iki maçta süper oynar ondan sonra yatar sağ kanat yol geçen hanıdır.. İyi takımlar karşında(iyi sol kanat oyuncusu olan takımlar) tel tel dökülür Ardamin istatiskigi ortada sabırin daha iyi istatiskigi var yahuu)))