Yok abla ondan demedim Mervelerin adı çıkmış ya hani o yüzden sevmem yani
haha doğru valla ama bu merve başkaydı kötülük yapmadan önce güzelce bir framboğazlı cheesecake yapıyor
Yok abla ondan demedim Mervelerin adı çıkmış ya hani o yüzden sevmem yani
Oooo bak onu severim işte bana da yaparsa izlerimhaha doğru valla ama bu merve başkaydı kötülük yapmadan önce güzelce bir framboğazlı cheesecake yapıyor
Oooo bak onu severim işte bana da yaparsa izlerim
Kim oynuyor o rolüİşler karışıyor yapması zor gibi Oyadan kurtulması lazım sana framboğazlı cheesecake yapması için
Kim oynuyor o rolü
Abla başka resim bulamadın mı koyacak
Abla başka resim bulamadın mı koyacak
Aboo dur görmesinler kaldıralım hemen
hadsizler.ss
hadsizler.ss
Bu zamana kadar duymamış olman hata tüm Türkiye izliyor.Dizinin konusu ismiyle bağlantılı mı bari dünyada yaşanan ufak tefek cinayetleri mi anlatıyor
Reytingler pek öyle söylemiyor amaBu zamana kadar duymamış olman hata tüm Türkiye izliyor.
Nereye bakıyorsun bilmiyorum ama reytinglere olmadığı kesin.Reytingler pek öyle söylemiyor ama
1 | UFAK TEFEK CINAYETLER | STAR TV | 20:58:37 | 24:15:37 | 12.52 | 26.22 |
Son hafta reytingi değil ki bu özellikle en yüksek aldığı bölümü seçmişsinNereye bakıyorsun bilmiyorum ama reytinglere olmadığı kesin.
1 UFAK TEFEK CINAYETLER STAR TV 20:58:37 24:15:37 12.52 26.22
Gökçe'nin potansiyelini bizim dizide göreceksiniz@Forumdash bunu kastetmemiştim ben bir sezn akbaşoğulları bir nur fettahoğlu ayarında birini istemiştim. ss tam bir faruksun bişi anlamıyorsun.ss
Gökçe KÇ’de pavyon kadını oynamıştı zaten. Hem Gülizar’ın kadro zamanında Hayat Sırları’nda oynuyordu. Ebru da gayet iyi.Gökçe'nin potansiyelini bizim dizide göreceksiniz
Aslında Gökçe'yi Çağan Irmak Gülizara alsaymış Ebru CÜndübeyoğlu karikatür kalmiş dizide Ama bu kadın dramı oynayabiliyor @Aserat Neyse bizde daha iyi olacak