FutBu | Yenilik Önerisi Merkezi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
+ takımlarda t.d nickleri de yazsın kim hangi takımı yönetiyor bilmiyoruz

Oyuncu takas etme olabilir.

Benim de aklımda olan bir şey o, ilerleyen dönemlerde mutlaka eklemek istiyorum.

Arkadaşlar öneriler için teşekkürler. Önerilerinizin kaale alınmadığını düşünmeyin çoğu çok iyi öneriler ve oyuna eklemek için sabırsızlanıyorum ancak vakit darlığından dolayı 3 hafta boyunca bu yeniliklerden neredeyse hiçbirini gerçekleştiremeyeceğim. 3 haftanın sonunda yenilikler gelmeye başlayacak inşallah. Sabrınız için teşekkürler şimdiden.

Ama oyun yine de karışık değil ve oynanabilirliği çok rahat

Admin ofm'de oyuncuyu bir maç oynatmazsan kondisyonu fulleniyor.Burada da öyle olmalı bence.Bir de 5-8 sırası arasında oynanacak Avrupa Ligi play-off'u var mı?

Admin ofm'de oyuncuyu bir maç oynatmazsan kondisyonu fulleniyor.Burada da öyle olmalı bence.Bir de 5-8 sırası arasında oynanacak Avrupa Ligi play-off'u var mı?

Avrupa Ligi play-off'u var. Kondisyon OFM'de fullenmiyordu ama önemli oranda artıyordu. Bir hata var orada düzelteceğim en kısa zamanda.

Sınavlarımın bitiş tarihi olan 13 Nisan'a kadar pek ilgilenemeyeceğim maalesef. O zamandan sonra hataları çözmeye ve yeniliklere seri bir şekilde devam edeceğim inşallah...

Lig Bilgileri => Transfer Geçmişi kısmı yenilendi. Artık son transferler en üstte ve transferler sayfalara ayrılmış şekilde listeleniyorlar.

OzaN kaşiften gelen oyuncuları yabancı takımlar alabiliyor almasın ya

yabancı takımlarda listeye adam koyabilsin sadece kaşifle değil

Spor Toto Kupası Olacak mı Bizde de ? Play-Off'lara kalamayanlar için