FutBu | Yenilik Önerisi Merkezi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaşif'in bulduğu oyuncuda Satın Al tuşu varken Reddet tuşunun da olabileceğini düşünüyorum :)

Ben de Mozilla kullanıyorum ve sorun yok. Neden olabilir ki bu sorun ?

Javascript ile ilgili sorun yaşıyor musun başka yerlerde de ?

Daha 2 gün önceye kadar yoktu bu sorun nedenini anlayamadım.Chromede sorun yok ve daha güzel durdu bundan sonra chromeden gireceğim oyuna:)

Ozan Burak'ın son önerisi baya önemliymiş aslında, daha fazla yıldızı hak ediyor. :)

Dikkat ettim de 2.haftada oynanmış 9 maçta toplam 7 kırmızı kart çıkmış bu biraz aşırı gibi :)

Ozan Burak'ın son önerisi baya önemliymiş aslında, daha fazla yıldızı hak ediyor. :)

Önemli ama daha da önemlileri var. :)

Bu akşam transfer listesinden yabancı takımların oyuncu almasını sağlayacağım inşallah. Şu an en temel problem o gibi. Sonrasında eksiye düşenler için bazı yaptırımlar olacak. :)

Şimdi oyun gece 1:00'da yenileniyor yani maçlar yapılıyor antreman vs sonuçlar alınıyor. Ama biz oyuncuları maça kondisyonlu çıkması için Antremana koyuyoruz, ama görülen o ki maçtan sonra veya aynı anda kondisyonları düzeliyor. O zaman bizim adamların kondisyonları maç öncesi düzeltmemiz saçma olmuyor mu ? :)

Şimdi oyun gece 1:00'da yenileniyor yani maçlar yapılıyor antreman vs sonuçlar alınıyor. Ama biz oyuncuları maça kondisyonlu çıkması için Antremana koyuyoruz, ama görülen o ki maçtan sonra veya aynı anda kondisyonları düzeliyor. O zaman bizim adamların kondisyonları maç öncesi düzeltmemiz saçma olmuyor mu ? :)

Haklısın. Antrenman sonuçları maçlardan önce belli olmalı. 23.00 yapalım antrenman belirlenme zamanını. :)

1-) kondisyonlar çok çabuk bitiyor
2-) transfer ücretleri kaşiflerden gelenlerde her hafta bi miktar düşebilir OFM de ki gibi :) hep sabit kalmasın yani :)

Valla bu birkaç hafta epey yoğunum derslerden dolayı. Detay içeren isteklerle ancak bu süreci atlattıktan sonra ilgilenebileceğim...