- Reaksiyon puanı
- 51,344
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Oyunda derken ilk 18'de mi?gecen sezon kadro ya bakip hangi futbolcularin oyunda oldugunu göre biliyormuyduk ? @OzaN
Oyunda derken ilk 18'de mi?gecen sezon kadro ya bakip hangi futbolcularin oyunda oldugunu göre biliyormuyduk ? @OzaN
Ekledim listeye ama sıra gelir mi yakında bilmem.Bu sezon gözükme ihtimali nedir ?
Bende yaşıyorum aynı sorunu antrenman ayarlarını yapamıyorum.Antrenmanı ve kaşifi ayarlayayım dedim hata verdi forumda ve futbuya erişemedim sizde de oldu mu aynı sorun ?
Nereden tıkladığında oluyor o sorun?Şu an başka takımların kadro değerini en değerli oyuncuyu filan göstermiyor.
Baska rakibin kadrosunuda göremiyorum
@OzaN dün yetenek antrenmanıba koyduğum Jesus Navas -1 düşmüş ?
İlk gün diye maç oynanmadı bu geceden itibaren her akşam oynanacak.
Ama haklısın yeni üyelerin bunu görebileceği bir yer olması lazım. Genel kullanıcıya açmadan önce not olarak yazacağım.
Kaşif çok uçuk rakamlara oyuncu getiriyor. @OzaN
Oyuncu Marco Höger Değer: 2.796.750 € İstenilen fiyat: 8.100.000
Problem çözüldü.
Fikstür kısmına da eklendi yazı.
Soruna tekrar baktım sözde deneyecektim bu gece ama 23.00'ü geçtik.
Marco Höger | Schalke 04 | DMC | 23 | 71 | 72 | 72 | 0 | 8.100.000 |
Yabancılar almıyor mudur acabaBu oyuncunun fiyatını değiştirme şansın var mı ? Kaldı öylece transfer listesinde kimse almıyor.
Marco Höger Schalke 04 DMC 23 71 72 72 8.100.000
Almıyorlar, istenilen fiyat çok uçuk oyuncunun değerine göre.Yabancılar almıyor mudur acaba
Geçici değiştirmeden ziyade daha iyi bir çözüm bulmak lazım o zaman.Almıyorlar, istenilen fiyat çok uçuk oyuncunun değerine göre.
Şuana kadar sadece bu oyuncuda oldu.Geçici değiştirmeden ziyade daha iyi bir çözüm bulmak lazım o zaman.
Bundan sonra da olabilir.Şuana kadar sadece bu oyuncuda oldu.
Genel bir sorun yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?