- Reaksiyon puanı
- 51,344
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Oyunda derken ilk 18'de mi?gecen sezon kadro ya bakip hangi futbolcularin oyunda oldugunu göre biliyormuyduk ? @OzaN
Oyunda derken ilk 18'de mi?gecen sezon kadro ya bakip hangi futbolcularin oyunda oldugunu göre biliyormuyduk ? @OzaN
Ekledim listeye ama sıra gelir mi yakında bilmem.Bu sezon gözükme ihtimali nedir ?![]()
Bende yaşıyorum aynı sorunu antrenman ayarlarını yapamıyorum.Antrenmanı ve kaşifi ayarlayayım dedim hata verdi forumda ve futbuya erişemedim sizde de oldu mu aynı sorun ?
Nereden tıkladığında oluyor o sorun?Şu an başka takımların kadro değerini en değerli oyuncuyu filan göstermiyor.
Baska rakibin kadrosunuda göremiyorum
@OzaN dün yetenek antrenmanıba koyduğum Jesus Navas -1 düşmüş ?
İlk gün diye maç oynanmadı bu geceden itibaren her akşam oynanacak.
Ama haklısın yeni üyelerin bunu görebileceği bir yer olması lazım. Genel kullanıcıya açmadan önce not olarak yazacağım.![]()
Kaşif çok uçuk rakamlara oyuncu getiriyor. @OzaN
Oyuncu Marco Höger Değer: 2.796.750 € İstenilen fiyat: 8.100.000
Problem çözüldü.
Fikstür kısmına da eklendi yazı.
Soruna tekrar baktım sözde deneyecektim bu gece ama 23.00'ü geçtik.![]()
Marco Höger | Schalke 04 | DMC | 23 | 71 | 72 | 72 | 0 | 8.100.000 |
Yabancılar almıyor mudur acabaBu oyuncunun fiyatını değiştirme şansın var mı ? Kaldı öylece transfer listesinde kimse almıyor.
Marco Höger Schalke 04 DMC 23 71 72 72 8.100.000 ![]()
Almıyorlar, istenilen fiyat çok uçuk oyuncunun değerine göre.Yabancılar almıyor mudur acaba![]()
Geçici değiştirmeden ziyade daha iyi bir çözüm bulmak lazım o zaman.Almıyorlar, istenilen fiyat çok uçuk oyuncunun değerine göre.![]()
Şuana kadar sadece bu oyuncuda oldu.Geçici değiştirmeden ziyade daha iyi bir çözüm bulmak lazım o zaman.![]()
Bundan sonra da olabilir.Şuana kadar sadece bu oyuncuda oldu.
Genel bir sorun yok gibi.![]()