Maskeli Fedai
Favori Üye
Daha önce söylediler ya, sağda nickinin yanındaki oktan çıkış yapıyorsun.Bende çıkış butonu yok @OzaN
İşte o ok bende yok yeni farkettimDaha önce söylediler ya, sağda nickinin yanındaki oktan çıkış yapıyorsun.
Caps at bi bakalım.İşte o ok bende yok yeni farkettim
İlginç, durum baya kötü gözüküyor sende. 1024x768 mi çözünürlük?
Çözünürlüğe nerden bakılıyor ?İlginç, durum baya kötü gözüküyor sende. 1024x768 mi çözünürlük?
Masaüstünde sağ tıkla özellikler de.Çözünürlüğe nerden bakılıyor ?
Düzeltildi, bir hata varmış yoksa takım isimleri güncellendi.Türk ligine editleme yapılmadı mı?
Rubartu Chan Marega Kasımpaşa SK 490.000 €
Şimdi düzelmiş olması lazım.1024x768 piksel
Frincescu Firenós | Virreal | Manchester United | 200.000 € | 2 |
Muoner El Himdiuoe | Marega | Mersin İdmanyurdu | 2.800.000 € | 2 |
Evet. Ama sorun olmuyor bana. Ben basit modu daha çok seviyorum hatta.@berkann sendeki antrenman sorunu devam ediyor mu?
Geçmişe yönelik işlem yapılmadı. Bundan sonraki transferlerde yeni halleriyle gözükecek.http://futbu.com/index.php/team/transfers @OzaN
Frincescu Firenós Virreal Manchester United 200.000 € 2
2. sayfada Türk takımlarının adı hala aynı.
Muoner El Himdiuoe Marega Mersin İdmanyurdu 2.800.000 €
2
Sen seviyorsun da olmaması lazım var mı bir tespitin neden olabileceği konusunda.Evet. Ama sorun olmuyor bana. Ben basit modu daha çok seviyorum hatta.
Bilmem çok garip bir hata da, ben geçen sezonlarda da basit modu kullandım diye hatırlıyorum.Geçmişe yönelik işlem yapılmadı. Bundan sonraki transferlerde yeni halleriyle gözükecek.
Sen seviyorsun da olmaması lazım var mı bir tespitin neden olabileceği konusunda.
Sistem kişiye göre hata yapmaz muhtemelen, benim %100 mesela. (80,89,100 diye gitti bu arada.)
Bende %77 şu an. Sana özel bir durum o, şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?