FuTBu - Hata Bildirim Merkezi | Güncel | Haziran 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OzaN Gerçekleşen Transferlerde başka takım gözüküyor ama BJK almış oyuncuyu

Kaşiften iki kere gelmiştir muhtemelen. Kaşiften iki kere gelme sorunu çözüldü ama çözülmeden önce birkaç oyuncu öyle olmuş olabilir. Yapılacak bir şey yok maalesef. Sonraki sezonlarda olmayacak

admin stadyumda hata var heralde stad 70 binken 65 bin kişi geldi fener maçına 100 bin yaptım trabzon maçında yine aynı rakam, taraftar güvenide %100

OzaN Gerçekleşen Transferlerde başka takım gözüküyor ama BJK almış oyuncuyu

Ben o oyuncuyu ilk haftalarda almıştım, kaşiften istedim 2 gün önce yine o oyuncuyu getirince Admin'e mesaj attım ama yinede transfer listesine düşmüştü, Allahtan yabancı bir takım almış..

admin stadyumda hata var heralde stad 70 binken 65 bin kişi geldi fener maçına 100 bin yaptım trabzon maçında yine aynı rakam, taraftar güvenide %100
Zaten mantık olarak 70'te 65 ise 100'de de 65 olur. 70'i dolduramıyorsan kapasite isterse 500bin olsun ne fark eder.

Taraftar güveni %100 ise demek ki bilet fiyatların pahalı ki daha fazla seyirci gelmiyor.

adminim sabahtan beri adam satamadım sergio ramos gibi bi adam bile transfer listesinde duruyor tamamen kapatmadın demi ayarları

Ozan anasayfadaki hareketli resimler chrome'da görünmüyor !

İlk girdiğinde oluyor, yenile'ye basınca çoğu kayboluyor, bilgisayarla mı ilgili acaba ?

Son düzenleme:
Adminim antrenmana kendi oyuncularımı koydum benim takımımdan olmayan oyuncular eğitilmiş

HATA !

Kaşiften oyuncu isteyip, sonra kaşifi gönderirseniz, kaşif size oyuncu buluyor ama 20 bininiz cepte kalıyor.

[TABLE="class: cms_table, width: 748"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kupa maçında maç oynamadan geçen takımların oyuncularının kart cezaları bir maç azalıyor[/TD]
[TD]*****[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]endgame[/TD]
[TD="align: center"]Çözüldü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özel mesajlar başlık belirtilmeden de gönderilebiliyor fakat başlıksız mesajlar okunamıyor[/TD]
[TD]*****[/TD]
[TD]**[/TD]
[TD]endgame[/TD]
[TD="align: center"]Çözüldü[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ozan anasayfadaki hareketli resimler chrome'da görünmüyor !

İlk girdiğinde oluyor, yenile'ye basınca çoğu kayboluyor, bilgisayarla mı ilgili acaba ?

İlginç bir problem. Bende de oldu aynısı. Bakarım ama şu an pek önemli değil. Oyun içi sorunlar öncelikli. O resim bölümü komple gider belki de tam sürüme geçerken belli olmaz.

Adminim antrenmana kendi oyuncularımı koydum benim takımımdan olmayan oyuncular eğitilmiş
Nasıl yani ?

HATA !

Kaşiften oyuncu isteyip, sonra kaşifi gönderirseniz, kaşif size oyuncu buluyor ama 20 bininiz cepte kalıyor.

Artık keşifteyken gönderilemiyor. Çok ince detaylar yakalıyorsun ve bu önemli gerçekten oyun için.

kredı ıslemlerı durdurulmus, play offa kalacak takımlar ıcın devam etmesı gerekmez mı ?

OzaN play-off bölümüne girince böyle bi hata çıkıyor ve puan durumu görünmüyor...

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/futbu/public_html/playoff.php on line 89

fıksturde maclar yok ama mac programında var...