FuTBu - Ev Sahibi Avantajları Hakkında

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,491
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar Futbu ile ilgili olarak pek çok kişinin ortak olarak şikayet ettiği bir konu var. Oyunda ev sahibi takımlar çok fazla avantajlı oluyorlar ve deplasmanda kazanmak çok zor. Bu sorunu çözmek için sezon sonunu beklemeyi düşünüyordum. Ama şikayetler artmaya başladı. İsterseniz şimdiden yeni etki oranı belirleyebilirim.

Düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdi mi ? Sezon sonu mu ? :)

sezon sonu bence daha iyi olur.böyle başladı böyle devam etsin haksızlık olmasın sonuçta herkes eşit şekilde bu dezavantajı yaşıyor.

Benim deplasmanda bir sürü puanım var.Deplasmanda oyun sahibini yendim:D

Kalan günlerde kazanma olasılığım olması için hemen diyorum, takımımın bu sistem nedeniyle harcandığını düşünüyorum. Hiç bir avantaj olmadan Karabük ile karşılaşmayı hayal ediyorum açıkçası. :)

Şu anki etki oranı nedir acaba ? %50 kadar var gibi. :) Bir de sadece biletlerle mi ilgili ev sahibi avantajı, yoksa 3000 satsa da avantaj sağlıyor mu ?

Şu anki etki oranı nedir acaba ? %50 kadar var gibi. :) Bir de sadece biletlerle mi ilgili ev sahibi avantajı, yoksa 3000 satsa da avantaj sağlıyor mu ?

Seyirci sayısı çok önemli. Seyirci sayısına göre etki artıyor. 3000 satsa da avantaj sağlar ama çok büyük bir avantaj olmaz. Aslında şu anki etkilerine baktığımda ev sahibi olmak çok aşırı bir etkiye sahip değilmiş gibi gözüküyor ama ilginç bir şekilde aşırı etkili. :)

Seyirci sayısı çok önemli. Seyirci sayısına göre etki artıyor. 3000 satsa da avantaj sağlar ama çok büyük bir avantaj olmaz. Aslında şu anki etkilerine baktığımda ev sahibi olmak çok aşırı bir etkiye sahip değilmiş gibi gözüküyor ama ilginç bir şekilde aşırı etkili. :)

Hemen geçilse iyiydi aslında ya, bu haliyle takımımın durumunu hiç anlamıyorum. Hiç etki etmese olmaz mı ? Sadece para kazanılsın ev sahibi olunca.

ligde 2. yarının ortasına geldik nerdeyse ilk yarı deplasmanda oynayan takımlara büyük haksızlık olur düzenleme olursa.