Futbol'u Ne Kadar Biliyorsun?

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Merhabalar FF üyeleri, Futbol'u Ne Kadar Biliyorsun? programımızın bugünkü konuğu Takas, öncelikle teklifimizi kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hadi yarışmacımızı biraz yakından tanıyalım.

Yarışmacımız FAVORİFORUMUM'a İstanbul'dan katılıyor.
19 yaşında.
Üniversiteye hazırlanıyor.
Ve Galatasaray'lı.

Evet Takas Bey size tam 7 sorumuz olucak rakibiniz Darksaal 18.Haziran Pazartesi günü yarışacak bakalım ne kadar soru bileceksiniz. Evet başlıyoruz...

Soru 1) Aşağıdakilerden hangisi futbol terimi değildir?
A)Steps B)Taç C)Korner D)Hat-Trick
Takas: A

Soru 2) 2008 Olimpiyatları kaç yılda bir düzenlenir?
Takas: 4

Soru 3) Fenerbahçe stadının tam ortasına Galatasaray bayrağı diken "Ulubatlı" teknik adam kimdir?
Takas: Graham Sounnes

Soru 4) 2008 Olimpiyat oyunları hangi semtte düzenlenir?
Takas: Pekin

Soru 5) Futbolda kalecinin topu sert bir ayak vuruşuyla uzağa atması nasıl sonuçlanır?
Takas: Degaj

Soru 6) Fenerbahçe'yi Türkiye Kupasından eleyen 3.lig takımının adı neydi?
Takas: Pendik

Son Soru) İç saha maçları Riazor stadyumunda oynayan Deportivo hangi ülkenin futbol takımıdr?
Takas: İspanya

Ve Takas'ı tebrik ediyoruz 7/7 yaparak müthiş bir yarışma çıkardı. 18 Haziran Pazartesi günü yarışmacımız Darksaal olucak, haftaya görüşmek ümidiyle hepinize iyi akşamlar...

Hos ve kisa bir program olmus.

Benim programimla alakasi pek yok, yani benden izin almana da gerek yoktu. Tebrikler Emre ve takas.

Eyvallah Takas, Fks14 forumda ilk programı sen yaptın ya sonradan demesinler özenti diye :) bende yinede izin alma gereği duydum

güzel olmuş

o bayrağı diken eleman rambo değilmiydi

images

her zaman tekliflere açığım konuk olabilirim yarışmalarınıza :D

hyr degil

- - - Ekleme - - -

tabii ki isterim senide yarısmamda konuk etmeyi zaten forumdaki çoğu üyelere teklif edeceğim gelecek hafta Cumartesi Kreys kabul ederse onu yarısmaya almayı düsünüyorum Pazartesi gününe seni alabilirm.
Seve seve kabul ederim.

hee bu elemeli demekki :D her türlü iddaalıyım spor dalı farketmez atletizm formula 1 ne sorarsan sor :D

güzel bir yarışma olmuş emre yalnız konuğuna çanak sorular sormuşsun mesela 6 kasım size neyi hatırlatır diye soru sorman lazımdı :)))

bu sorudada hata var cevaptada hata var gibi:)) soru:2008 olimpiyatları kaç yılda bir tekrarlanır ? cevap 2008 olimpiyatları bir kez oldu ve geçti, olacak :)))

hee bu elemeli demekki :D her türlü iddaalıyım spor dalı farketmez atletizm formula 1 ne sorarsan sor :D

evet hacı elemeli ama çok geç yarısacaksın ceyrek finale çıkmak için, daha baya üye var çünki :)

- - - Ekleme - - -

güzel olmuş birdahakini bana yapsana :D

bilemiyorum arkadaslar hepinze sıra gelcek zaten ama suanlık Kreys'in vereceği cevabı bekliyorum eğer kabul etmezse haftaya Danger UA yı alacağım Pazartesi ise seni alırım.

- - - Ekleme - - -

güzel bir yarışma olmuş emre yalnız konuğuna çanak sorular sormuşsun mesela 6 kasım size neyi hatırlatır diye soru sorman lazımdı :)))

bu sorudada hata var cevaptada hata var gibi:)) soru:2008 olimpiyatları kaç yılda bir tekrarlanır ? cevap 2008 olimpiyatları bir kez oldu ve geçti, olacak :)))

2.soru gayet iyi Destere herseye elestiri bulmaya çalışma :D

evet hacı elemeli ama çok geç yarısacaksın ceyrek finale çıkmak için, daha baya üye var çünki :)

- - - Ekleme - - -

bilemiyorum arkadaslar hepinze sıra gelcek zaten ama suanlık Kreys'in vereceği cevabı bekliyorum eğer kabul etmezse haftaya Danger UA yı alacağım Pazartesi ise seni alırım.

- - - Ekleme - - -

2.soru gayet iyi Destere herseye elestiri bulmaya çalışma :D

nesi iyi emre? 2008 olimpiyatları bir kez yapıldı bir dahada yapılmaz :)))

sorunun aslı olimpiyatlar kaç yılda bir yapılır olacak :))