Sohbet & Muhabbet Konusu

Senin rüyana niye Isvicre ve Isvec girdi acaba durduk yere :A @Dosi
Senle farklı bir havamız var forumda. Saatten dolayı otomatikman gececi konumuna düşüyoruz. Sabahta çalışan insanlar olduğumuz için erken uyanan kişileriz ve foruma girince kapanış ve açılış bizle oluyor nerdeyse. Bu da bilinç altı yapıyor sjjsjjsjs

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Senle farklı bir havamız var forumda. Saatten dolayı otomatikman gececi konumuna düşüyoruz. Sabahta çalışan insanlar olduğumuz için erken uyanan kişileriz ve foruma girince kapanış ve açılış bizle oluyor nerdeyse. Bu da bilinç altı yapıyor sjjsjjsjs
Büyücü tutmasın Eski ev arkadaşım benden intikam için

Eski ev arkadaşım büyücü Tuttu intikam için @Yakamoz-Asi

Geri tepsin büyüleri :A

Mart'a kadar ondan sonra normale dönüyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Geri tepsin büyüleri :A

Mart'a kadar ondan sonra normale dönüyor :A
1 saat çok fark ediyor cidden.
Mart sonu ama. Biz ona Nisana kadar diyelim. Daha bir kaç ay var. Tadını çıkaralım :A
@xemrexxx etiketlemeyi bırakınca anca gördüm burayı :A
Çok uykum olmasa kurcalardım biraz forumu. Artık yarın geceye kalsın. 12 olmadan bana yine uyku göründü :A

1 saat çok fark ediyor cidden.
Mart sonu ama. Biz ona Nisana kadar diyelim. Daha bir kaç ay var. Tadını çıkaralım :A
@xemrexxx etiketlemeyi bırakınca anca gördüm burayı :A
Çok uykum olmasa kurcalardım biraz forumu. Artık yarın geceye kalsın. 12 olmadan bana yine uyku göründü :A
dış mihrakların iletişim kurmasını önlüyorum işte :A:A sen ne anlarsın :A:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi