Futbol ile İlgili Yorum Yapan Kadınlara 'Ofsayt Nedir?' Sorusu

Aaa yok canım @MasacRE- ile aramızdakiler tatlı atışmalar :A Gıcıklık yapmanın yakıştığı ender kişilerden.
Merak etme bende sana kıyamam. İki sevdiğin kişi arasında kalmana müsade etmem :A:A
Biliyorum kendisi bana da yeri gelir gıcıklık yapar, sonra karşılıklı gıcıklığa döner ama olay tatlı noktalanır. :A Böyle seviyeli atışmalar oldu mu tadından yenmiyor. :A

İşte bu bee Zey bee, büyüksün. :A

Biliyorum kendisi bana da yeri gelir gıcıklık yapar, sonra karşılıklı gıcıklığa döner ama olay tatlı noktalanır. :A Böyle seviyeli atışmalar oldu mu tadından yenmiyor. :A

İşte bu bee Zey bee, büyüksün. :A
Ben sana bir konuda güldürü atıp işaret verdim şimdi :A . Tesadüf eseri o konuya ışınlandım ve ordada hoş sohbetimiz olmuş.
Senle muhabbet eden mutlak memnun ayrılıyor. Bir nevi terapi gibi :F
Sabah sabah neşeme neşe kattınız yine beyefendi. Hem eski konu sayesinde hem de bu muhabette. Teşekkürler :A

Ben sana bir konuda güldürü atıp işaret verdim şimdi :A . Tesadüf eseri o konuya ışınlandım ve ordada hoş sohbetimiz olmuş.
Senle muhabbet eden mutlak memnun ayrılıyor. Bir nevi terapi gibi :F
Sabah sabah neşeme neşe kattınız yine beyefendi. Hem eski konu sayesinde hem de bu muhabette. Teşekkürler :A
Benim işim bu neşe nerde ben ordayım. :A Teveccühünüz efenim, ben teşekkür ederim. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
Gömmüṣsün adamcağızı :A

Benim iki tane okul arkadaṣım var kadın ikiside futbolcuydu gençken :A
------

Doğru yolu bulmuṣ :A
İşte Türkiyedekiler garipsiyor ama yurt dışında çok normal bir şey.
Küçükken muhakkak bir spor dalı ile uğraşırsın, ben karate ve futbol arasında kalıp futbolu seçmiştim :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
İşte Türkiyedekiler garipsiyor ama yurt dışında çok normal bir şey.
Küçükken muhakkak bir spor dalı ile uğraşırsın, ben karate ve futbol arasında kalıp futbolu seçmiştim :A

Karateci Dosi fena olurdu ama :A
Aynen Avrupada normal. Boks yapan bile var.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Konuyu açmama vesile olan @Arslan Bey e sevgiler :A
@MEnes şimdi anlarsın herhalde silinen soruyu :A
Ekli dosyayı görüntüle 59943
Hangi mevkide oynardın ? :A
Aaa bence benim dediğim mantıklı kalecinin arkasına geçip bekliyorsa ofsayt :F Zaten buna benzer bir şeydi sanırım okadar karışık anlatılmayada gerek kalmaz kaleci 1 tane olur sonucta arkasına geçip kalede sende duramazsın ofsaytta ona yakın bir şey :A :A :A
Babasıyla maç yüzünden az tartışmadı çiko :A
İyide bunu bilmeyen yoktu diye biliyorum sjshhs
Dur birazdan bir link atacağım.

Bende Sorgu Odası benzeri bir yerde yer almıştım zaten :A
Sorgu Odası için aklımda biri var. Oraya el atarım belki. Bir ara xdragxx’ten onay almıştım. Onun alanıydı orası :A
Ahhhh ahhhhh :(

• İlginç
Reactions: Dosi
Yok ya kendi elimde yazdım. :A Sende iyice beni fotokopi makinesine çevirdin.
Yahu oradaki mesajı alıntı edip burda cevaplamışsın onu diyorum :A
Ayrıca evet kopyacısın. Bir keresinde kutlama konusu açıp benim bire bir mesajlarımla açmıştın :A hatta içindeki detayı edit etmedin diye sana gülmüştük :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961