- Reaksiyon puanı
- 114,207
- Puanı
- 1,060
Eskiden futbol oynardım (o yaş öncesi) vardı bir şeyler ama aklına uçuk şeyler gelmesin tabiSen ve deli 😱
Eskiden futbol oynardım (o yaş öncesi) vardı bir şeyler ama aklına uçuk şeyler gelmesin tabiSen ve deli 😱
Eskiden futbol oynardım (o yaş öncesi) vardı bir şeyler ama aklına uçuk şeyler gelmesin tabi
İyide bunu bilmeyen yoktu diye biliyorum sjshhsKoṣ @12.Adam koṣ Dosi futbolcuymuṣ bak
Vay vay vay, daha neler çıkacak ortaya acaba. Aslında forumda sorgu odası vardı eskiden, seni o koltuğa oturtmak gerek.
İyide bunu bilmeyen yoktu diye biliyorum sjshhs
Dur birazdan bir link atacağım.
Bende Sorgu Odası benzeri bir yerde yer almıştım zaten
Sorgu Odası için aklımda biri var. Oraya el atarım belki. Bir ara xdragxx’ten onay almıştım. Onun alanıydı orası
Önce şuna bak 2 numaralı görseldeki mesajdada belirtmiştimBekliyoruz merakla senin konunun linkini atabilirsin
Çizdi zaten ha bir eksik ha bir fazla. Ölmüş eşek, kurttan korkmazmış.Yüklenme @Dosi 'ye, çiziverir bak.
38 yaşındasın.Tamam o zaman beni 83 yaşında olarak kabul edin ne diyeyim
Sen de az destekli salla .Bence 23
Sen ve deli 😱
Mevki olarak nerdeydin ?Eskiden futbol oynardım (o yaş öncesi) vardı bir şeyler ama aklına uçuk şeyler gelmesin tabi
İyi oynarmıydı yoksa düz bir oyuncu muydun ? Daha beterini yazmak vardı da neyse.Koṣ @12.Adam koṣ Dosi futbolcuymuṣ bak
Vay vay vay, daha neler çıkacak ortaya acaba. Aslında forumda sorgu odası vardı eskiden, seni o koltuğa oturtmak gerek.
Teşekkür ederim abim.Doğum günün kutlu olsun Berkcim.
Herşey gönlünce olsun 😊
Sjsjjsj 83’ü terse çevirmişsin ama 1940ı hesap ettiğimiz için 83 oldu. Sence ben içinde yaşımı belirten sayılara yer verir miyimÇizdi zaten ha bir eksik ha bir fazla. Ölmüş eşek, kurttan korkmazmış.
38 yaşındasın.
Sen de az destekli salla .
Mevki olarak nerdeydin ?
İyi oynarmıydı yoksa düz bir oyuncu muydun ? Daha beterini yazmak vardı da neyse.
Teşekkür ederim abim.
Forum eski zamanlarında olsaydı ortam daha şenlikli olurdu.
İçince mi? Sen sarhoş musun?Sjsjjsj 83’ü terse çevirmişsin ama 1940ı hesap ettiğimiz için 83 oldu. Sence ben içinde yaşımı belirten sayılara yer verir miyim
Tehlikeli sulardasın🤭İçince mi? Sen sarhoş musun?
Aşk sarhoşuİçince mi? Sen sarhoş musun?
İyi anıma denk geldi sorun değilTehlikeli sulardasın🤭
Çince mi , ben içince olarak anladım ?Aşk sarhoşu
------
İyi anıma denk geldi sorun değil
Tehlikeli sulardasın🤭
Aşk sarhoşu
------
İyi anıma denk geldi sorun değil
Ne diyon be sjjsjsjnsÇince mi , ben içince olarak anladım ?
özel bir görüşmem var ondan şişlemedimDirekten döndün @12.Adam valla yoksa ṣiṣlerdi
Kısmet bu işler
Tüh be gol olmadı.Direkten döndün @12.Adam valla yoksa ṣiṣlerdi
HiçççNe diyon be sjjsjsjns
özel bir görüşmem var ondan şişlemedim
Var var belli eli ayağına dolandı baksana @Yakamoz-AsiKısmet bu işler
Gizlerim onuda merak etmeyin sjjsjsj
Sana yakın mı? Git bir bak gitmiş mi git bit bakGizlice isveçe girip araṣtırmak gerek
Sana yakın mı? Git bir bak gitmiş mi git bit bak