Ne bileyim ben git kendisine sor.Sarışın adam zaten neden boyatma ihtiyacı duysun diyorum bende.
Ne bileyim ben git kendisine sor.Sarışın adam zaten neden boyatma ihtiyacı duysun diyorum bende.
Yakinen sormayı isterdim, mum ışında.Ne bileyim ben git kendisine sor.Bu renk farkını merak ettim çünkü.
Yine başladın uçmaya.Yakinen sormayı isterdim, mum ışında.
Dergi kapağındaki hali beni çok derinden etkiledi...Yine başladın uçmaya.
Seni etkilemeleri için dergi çekimlerine mi ihtiyaç var sanki.Dergi kapağındaki hali beni çok derinden etkiledi...
Yok ama böyle extra pozlar beni deli ediyor daha çok.Seni etkilemeleri için dergi çekimlerine mi ihtiyaç var sanki.
@Maskeli Fedai kızmıl herhalde kıskandı yazık Be kendisine aşkla bağlı @xBUGRAx i kıskanmamıştı hiç senin gibi 4-5 loca eskitmişi kıskanıyorGelin de baştan çıkarıcı karizma görün ayol.@MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 107240
Ay ilk defa bir parlak konusunda aynı fikirdeyiz ayol.
Yaşlandıkça birbirinize benziyorsunuz kuduruklar
Boş yapma melun..@Maskeli Fedai kızmıl herhalde kıskandı yazık Be kendisine aşkla bağlı @xBUGRAx i kıskanmamıştı hiç senin gibi 4-5 loca eskitmişi kıskanıyor@Çiğdem @Dosi @Angelica @The_Erinch @MasacRE
------
@Maskeli Fedai bana gerçekten aşık olduğu için kıskanıyor.@Maskeli Fedai kızmıl herhalde kıskandı yazık Be kendisine aşkla bağlı @xBUGRAx i kıskanmamıştı hiç senin gibi 4-5 loca eskitmişi kıskanıyor@Çiğdem @Dosi @Angelica @The_Erinch @MasacRE
------
Kör galiba@Maskeli Fedai bana gerçekten aşık olduğu için kıskanıyor.
Aksine çok net görüyor.Kör galiba
Sen geber be. .ssGeberin .ss
Aksine çok net görüyor.
Sen geber be. .ss
Geberin .ss
@Maskeli Fedai Serhta şükrediyordur bence eskiden gülbenle yarısırken @xBUGRAx yakasına yapışmıştı Burak Burak diye koşuşturuyorduKör galiba
Ben seviyeli bir insanım, peşimden koştururum kimsenin peşinden koşmam.@Maskeli Fedai Serhta şükrediyordur bence eskiden gülbenle yarısırken @xBUGRAx yakasına yapışmıştı Burak Burak diye koşuşturuyordu
@eskici in peşinden kostuğu gibiBen seviyeli bir insanım, peşimden koştururum kimsenin peşinden koşmam.
Sen @Forumdash abicimizin yerine juniyor @The_Erinch e nasıl sarmadınBen evden atınca @xemrexxx de sokakta kalmasın diye götürdü.
Aaa ben bana sarmayanlara sarmam ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?