En son 1.sezon 8.bölümde kalmıştım devam ediyorum artık.İnanasım gelmiyor ama BEKLİYORUM.
Yazdığından beri 1 saat geçmiş 3 bölüm izlemen lazımdı?En son 1.sezon 8.bölümde kalmıştım devam ediyorum artık.
2 bölüm izledim.Yazdığından beri 1 saat geçmiş 3 bölüm izlemen lazımdı?
Sen yokken hiç yazmadım buralara ama baya ilerledim biliyor musun10x13, 10x14
Yolun sonuna gelmek üzereyim ama bir sonraki bölümü yılbaşı ve ertesi gününde izleyeceğim. Her güzel şeyin sonu var işte, Friends de bitiyor keşke en başından bu kadar çabuk tüketmeseydim tadını çıkararak izleseydim. Hoş 2 senedir izliyorum sanırım.
Joey ve Phoebe'nin Fransızca olayı güzeldi. Rachel'ın iş bulması sevindirdi ama iş Paris'de deyince tüylerim diken diken oldu umarım sonu mutsuz bitmez Rachel Paris'e gidip Ross da başka biriyle evlenirse çok üzülürüm.
Chandler ve Monica'nın yeni evleri de çok güzel, zor da olsa Joey ikna oldu. Chandler'ın "o kız 30 yı önce öldü" demesi, Joey'in tepkisi komikti.
Phoebe'nin adını değiştirmesi ve kocasının gönderme yapması o kısımlar da iyiydi. Monica da keşke Bing soyadını alsaydı gerçi Chandler Bingler benimle son bulmalı dediğine göre pek de sorun etmiyor gibi.
10x13; 9 puan
10x14; 8.5 puan
Utanmıyor musun? Birde marifetmiş gibi 16'ya geldim diyor. Ne büyük başarı(!)Sen yokken hiç yazmadım buralara ama baya ilerledim biliyor musun1x16'yı izledim en son
Sen bıraktığında 1x8'deydim gelişme varUtanmıyor musun? Birde marifetmiş gibi 16'ya geldim diyor. Ne büyük başarı(!)
Friends.10x13, 10x14
Yolun sonuna gelmek üzereyim ama bir sonraki bölümü yılbaşı ve ertesi gününde izleyeceğim. Her güzel şeyin sonu var işte, Friends de bitiyor keşke en başından bu kadar çabuk tüketmeseydim tadını çıkararak izleseydim. Hoş 2 senedir izliyorum sanırım.
Joey ve Phoebe'nin Fransızca olayı güzeldi. Rachel'ın iş bulması sevindirdi ama iş Paris'de deyince tüylerim diken diken oldu umarım sonu mutsuz bitmez Rachel Paris'e gidip Ross da başka biriyle evlenirse çok üzülürüm.
Chandler ve Monica'nın yeni evleri de çok güzel, zor da olsa Joey ikna oldu. Chandler'ın "o kız 30 yı önce öldü" demesi, Joey'in tepkisi komikti.
Phoebe'nin adını değiştirmesi ve kocasının gönderme yapması o kısımlar da iyiydi. Monica da keşke Bing soyadını alsaydı gerçi Chandler Bingler benimle son bulmalı dediğine göre pek de sorun etmiyor gibi.
10x13; 9 puan
10x14; 8.5 puan
Bu hanım kim bilmiyorum ama Devin Özgür Çınar'a benzettim, o da çok sevdiğim bir oyuncudur.Friends.
Ben de bilmiyorum ama çok hoş ağlıyor.Bu hanım kim bilmiyorum ama Devin Özgür Çınar'a benzettim, o da çok sevdiğim bir oyuncudur.
Yani evet insan üzülüyor, artık HIMYM'ye bakarım zaten o da "benzeri" bir dizi.
HIMYM'ye akşam bakıcam yorum konusu varsa yorumlarım ama CNBC'de eskiden tekrarlarına denk gelince pek gülemiyordum, belki şimdi yabancı dizi alışkanlığım olduğundan sevebilirim.Ben de bilmiyorum ama çok hoş ağlıyor.
Benim o da bitti yıllar önce.
Lan 20 DK.Ya Emin'im çok güzeldir de 10 sezonmuş anasını satayım
20 dk mı he o zaman olurLan 20 DK.
Bak şimdi toplam 220 bölüm var (10 sezon) süresi 20 dk, sen 140 dk'lık dizi izliyorsun yani 7 bölümü 1 bölüm ediyor bu durumda yaklaşık olarak 3 sezon falan.
Açıyorum şimdiTamam hadi izle de yatmadan okuyayım.
Kahkaha efekti olmayan sit-com mu var.Açıyorum şimdi
Kahkaha efektleri ilk eksimi aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?