- Reaksiyon puanı
- 50,348
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Konuya girdiğimde hemen bakmıştımSildik o kadar daha nerden bakıyorsun.
İlk sezondan beri bekliyorum bunu umarım olur, böyle dediğine göre olacak da herhalde.
Aramıza hoş geldin.1x1
İlk 10dk, eh işte
Sonraki 5 dakika himym izliyorum zaten, başka zaman inş .s.s
Son 5 dakika durdurup ilk sezonu indirmeye başladım.
Espiriler çok iyi gerçekten, bayağı hoşuma gitti. Jen reyizin bebeliğini görmekte güzeldi.
9/10
Bir süre ayrılacağım internet alemindende, herkesce sevilen dizileri test edip, seçiyorum.Aramıza hoş geldin.Senin izlemediğini bilseydim kesinlikle izlettirmeye çalışırdım çok önceden.Ben de 7. sezonun sonundayım gerçekten insanın izledikçe izleyesi geliyor bu diziyi.
Mom'a da devam edersen süper olur.
@sokak sanati ciğerim sen ne yaptın?
Stok yapıyorsun yani.Bir süre ayrılacağım internet alemindende, herkesce sevilen dizileri test edip, seçiyorum.
Mom bayağı sarkacak.En erken tarih eylül felan .s
Versende yorumumu göremiceksin ki. .s.sStok yapıyorsun yani.O zaman bir dizi önereyim internet aleminde bayağı seviliyor bana da @OzaN önermişti "Seinfeld". Friends'den daha eski bir dizi ama internette hep efsane dizi bölümünde yer alıyor.(Not ben beğenmedim diziyi ama sen bak.)
Leyn onu da indirsene torrenti var vereyim mi link?Sen bıraktığın bölümden sonra olaylar bir açıldı bilsen oo neler neler. :S
Gelince yazarsın diyeceğim ama o olmaz neyse.Versende yorumumu göremiceksin ki. .s.s
1080p felansa ver indireyim bari.
Mom'u demiyomuydun?Gelince yazarsın diyeceğim ama o olmaz neyse.
Yok artık ne 1080'i, SD kalitesinde.
HIMYM izliyorum zaten mi?1x1
İlk 10dk, eh işte
Sonraki 5 dakika himym izliyorum zaten, başka zaman inş .s.s
Son 5 dakika durdurup ilk sezonu indirmeye başladım.
Espiriler çok iyi gerçekten, bayağı hoşuma gitti. Jen reyizin bebeliğini görmekte güzeldi.
9/10
SD nedir?Evet Mom'ı diyorum.
Arkadaş grubu, kafede+evde geçen bir ilk bölüm. Aklıma geldi napayım .sHIMYM izliyorum zaten mi?Dymmş olym. .ss
Olursa 2. sezon buluşuruz.Dün akşam 2 bölüm izlemiştim bugün 1. Sezon biter her halde.@mrt-06
Benzer diziler zaten de Friends'i daha çok seveceksin.SD nedir?Yeni dönem dizileri 1080p aşağısı kurtarmaz .s.s
Arkadaş grubu, kafede+evde geçen bir ilk bölüm. Aklıma geldi napayım .s
Olursa 2. sezon buluşuruz.
Bir bitiremedim 1. sezonu.Dün akşam 2 bölüm izlemiştim bugün 1. Sezon biter her halde.@mrt-06
Ne yapıcan 1080p'yi? 😱 @Amoureux vol183272915.SD nedir?Yeni dönem dizileri 1080p aşağısı kurtarmaz .s.s
Arkadaş grubu, kafede+evde geçen bir ilk bölüm. Aklıma geldi napayım .s
Olursa 2. sezon buluşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?